Flickr
Twitter
Tweets by HairHajker
Blogger
Google+
Youtube
Pinterest

Mobilbarát oldalOldalunk mobilbarát nézettel is rendelkezik

Ázsiai haj

Szeretné megtudni mikor érdemes az ázsiai hajat

választani? Olvassa el cikkeinket!

Ázsiai haj

Az ázsiai hajjal kapcsolatos félelmeink nem alaptalanok. Mivel nagyon kevés európai haj van a piacon, ezért az eladhatóság érdekében az ázsiai hajat is európainak árulják. Az ázsiai haj alapszíne fekete vagy nagyon sötét barna. A feldolgozott, előre csomagolt ázsiai hajak nem hosszú élettartamúak. A pigment anyagok és a kutikula eltávolítása során a haj erős vegykezeléseken esik át, ami szétroncsolja a szálak szerkezetét és minimálisra csökkenti élettartamát. A haj finom tapintását a szilikon bevonatnak köszönheti, ami az első 2 mosás után leoldódik és a haj újra fénytelenné, sprőd tapintásúvá válik. Mivel a kutikula lemaratása nem sikerül tökéletesen, ezért ezek a hajak kócolódnak, rasztásodnak. Ha egységcsomagolt vagy előfestett, felfűzött (tresszelt), előtincsezett póthajjal találkozunk, akkor nem európai hajat kínálnak eladásra… Európai haj kizárólag copfban, natúr színekben van forgalomban.

A natúr (sötét) színekben kapható, copfos kiszerelésű, nem feldolgozott ázsiai hajakkal más a helyzet. Ezekben ki lehet fogni nagyon jó minőségű póthajat csak megvétele után a szakszerű feldolgozásra kell nagy hangsúlyt fektetni.

Az ázsiai haj nagyon szép és tartós tud lenni!

Különösen, ha nem feldolgozott, hanem egy fejről levágott copfokat tudunk megvásárolni! Csak egyetlen baja van a magyar hajhoz viszonyítva, hogy sötét és erősebb szálú. De akinek erősebb szálú a saját haja és sötétebb hajra van szüksége, akkor neki sokkal jobb választás lehet az ázsiai haj ! Egészségesebb, tartósabb (hosszabb élettartamú), mint az európai haj. Persze az ázsiai hajban is vannak minőségi kategóriák, ami az árakban is tükröződik! Sokan a legolcsóbbat hozatják be, ezek régebbi vágások, durvább szálú, nem olyan hidratált a copf. A válogatott (és drágább) ázsiai haj fényes, hidratált, azaz sok esetben szebb, mint az európai haj! Persze, akinek nagyon vékonyszálú a saját haja és világos hajra van szüksége, neki valószínűleg csak az európai hajak között találunk megfelelőt.

Az ázsiai hajak sötét színűek és vastagabb szálúak. Ennek ellenére mindenki „európai” hajnak árulja ezeket. A Magyarországon felrakott póthajak döntő többsége ázsiai haj. Persze annyi európai hajat nem is lehetne beszerezni, mint amekkora igény van a hajhosszabbításra. A nyugati országokban egyáltalán nincs is európai haj (igaz ott igény sincs rá) ott csak ázsiai hajakat használnak hajhosszabbításra. A magyar hölgyek a legigényesebbek….

 

 

Az ázsiai haj előnyeiről

Ázsiai haj

Ki ne álmodozna az egészséges, dús és gyönyörű hajról? Manapság egyre népszerűbb megoldásnak bizonyul a hajhosszabbítás azok körében, akik nincsenek megelégedve hajuk állagával, formájával, hosszával vagy dússágával. A hajhosszabbításnak számtalan módszere van, így mindenki megtalálhatja a számára megfizethető, ideális és szimpatikus megoldást.

A hajhosszabbításnál azonban nagyon fontos, hogy a pótlásra használt hajat ellenőrzött forrásból szerezzük be! Ezt rábízhatjuk a fodrászunkra is, de sokszor jobb, ha mi magunk szerezzük be a megálmodott hajunkat tapasztalt, hiteles hajkereskedőtől. Cégünk pontosan ezért kínál minőségi póthajakat, hogy akár laikus személy is nyugodt szívvel vásárolhasson megbízható árut. Üzletünkben folyamatosan több száz copfból van választási lehetőség több területről származó, különböző árkategóriában.

A hajhosszabbítás során arra is lehetőség van, hogy eldöntsük, milyen hajat szeretnénk a pótláshoz alkalmazni. Az ázsiai hajnak számtalan előnye van, főként azok számára, akik egyenes, fényes, dús és sötétebb hajat szeretnének maguknak! Nekik jobb választás lehet az ázsiai póthaj, mint az európai póthaj. Köztudott ugyanis, hogy az ázsiai népek többségénél megfigyelhető az ápolt, gyönyörű és egészséges haj!

Ha Önnek is minőségi póthajra lenne szüksége, keressen minket, segítünk!

Ha ázsiai póthajat vásárolna keressen fel minket elérhetőségeinken!

Ázsiai haj

Ázsiai haj