Flickr
Twitter
Tweets by HairHajker
Blogger
Google+
Youtube
Pinterest

Mobilbarát oldalOldalunk mobilbarát nézettel is rendelkezik

BLOG

November 16-tól 20-ig szabadságon vagyunk !

Hétfőtől - Csütörtökig vagyunk nyitva  10 és 14 óra között ! (pénteken zárva)

    Ha valaki a munkája miatt 14 óráig nem tud bejönni az üzletbe, akkor:

      Szerdai napokon, telefonon előre egyeztetett időpontra délután 19 óráig

      bármikor be tudunk jönni az üzletbe.

     

      Egyszerre 1 vevő lehet az üzletben.

 

                                                             GARANCIA

A  nálunk  vásárolt és az általunk  feldolgozott  hajat (tresszelt, tincsezett)  minőségi  kifogás  esetén – kócolódás, rasztásodás – a  vásárlástól  számított  10 napon belül  kicseréljük, vagy  visszavásároljuk,  ha a póthaj még nem lett felhelyezve a fejre!

Ez a garancia abban az esetben érvényes, ha mi készítettük elő hajhosszabbításhoz és  semmilyen  vegyi  kezelés  pld. festés,  színezés, szőkítés  nem  történt  a  hajjal!

Ha a póthaj felkerült a fejre, akkor már semmilyen minőségi, vagy egyéb más kifogás esetén sem vesszük vissza, nem vehetjük vissza a póthajat higiéniai okok miatt sem!

Tehát az általunk feldolgozott hajat feltevés előtt ellenőrizzék le kócolódás, rasztásodás és minden egyéb más szempontokból úgy, hogy kéz meleg vízben mossák meg a hajat.            

A  nem  általunk  feldolgozott  hajra  semmilyen  garanciát  nem  vállalunk!

Ha a hajhosszabbításhoz való előkészületek (tresszelés, tincsezés) nem nálunk történtek,  akkor a biztonsági gumik eltávolítása után semmilyen garanciát nem  tudunk vállalni!

Ezért  a  megvásárlás után, de még a feldolgozás előtt és a felhelyezés előtt a póthajat mindenképpen mossák meg és alaposan ellenőrizzék le kócolódás, rasztásodás szempontjából. A fordult hajszálak  ellenőrzése céljából és egyéb más célból is még a  gumik  meglétekor  ellenőrizzék le úgy,  hogy  a  feldolgozatlan hajat a gumizás alatt  mossák  meg  kéz meleg vízben! 

Minőségi  kifogást  csak  sértetlen  gumizás  esetén  fogadunk  el !

Tehát feldolgozás, felrakás előtt ellenőrizzük le a hajat úgy, hogy mossuk meg!

Az általunk feldolgozott hajat is ugyanilyen módon, még felrakás előtt ellenőrizzék le!

Miután a póthaj felkerült a fejre, onnantól kezdve bármit, bármilyen problémát is tapasztalnak, nem áll módunkban a póthajat visszavenni!

A póthajon bárki által végzett vegykezelésért (szőkítés, festés, színezés) semmilyen garanciát nem vállalunk! Tehát, ha a hajat bármilyen vegykezelés  éri, onnantól kezdve részünkről a garancia már nem él !

Ha  nem  tetszik  az Ön által választott haj,  vagy  más  színre  gondolt,  mégis  inkább  más  minőséget  szeretne,  abban  az  esetben  nem  tudjuk kicserélni a  hajat.

A garancia kizárólag közvetlen vásárlás esetén érvényes!  A nálunk vásárolt hajak továbbértékesítése esetén a garanciát a továbbértékesítőnek kell vállalnia!

Futárszolgálattal  küldött,  feldolgozatlan  hajra  a  kézhezvételtől  számított  14 nap visszavásárlási, vagy csere garanciát  biztosítunk  bontatlan copf, sértetlen  gumizás  esetén. A hajat eredeti állapotában vagyunk kötelesek visszavenni, más által szőkített, festett, feldolgozott (tresszelt, tincsezett) hajat nem áll módunkban visszavenni, kicserélni.

Személyes  vásárlás  alkalmával  a  feldolgozatlan  hajat sértetlen  gumizás esetén 2 napon  belül  80 %-os  áron  visszavásároljuk. Feldolgozott hajat (tresszelt, tincsezett)  nem  tudunk  visszavásárolni.

HAIR  Hajkereskedés


                                       

Miért nincs nálunk előre tincsezett, előre tresszelt póthaj?

Európai hajnak csak natúr, festetlen állapotban van értéke és kereslete! Európai hajat sem hazánkban, sem külföldön előre nem dolgoznak fel, azaz nem festenek be, nem tincseznek fel, nem tresszelnek fel. Ritka haj és ha a copfot 1 módszerhez, mondjuk hőillesztéshez feltincsezzük, akkor ez a copf csak annak jó, akinek hőillesztés fog  kelleni és a többi 7 fajta technikához így nem lesz megfelelő!

Ezért mi a megvásárolt copfot a vevő igényeinek megfelelően a választott hajhosszabbítási technikához előkészítjük 2 munkanapos határidővel. Azaz tincsezzük hőillesztéshez, nano gyűrűhöz, mikro gyűrűhöz, hüvelyhez, tresszeljük a vásárló egyéni fejméretére! Csak kartácsból dolgozunk, hogy a lehető legkisebb veszteség keletkezzen a póthaj előkészítésénél!


 

Kristály keratin a tartós hajhosszabbításhoz!

kristály keratinnakkristály keratinnak köszönhetően tartós maradhat a hajhosszabbítás végeredménye. Végezzen minőségi munkát, vásároljon megbízható forrásból!

A hajhosszabbítással kapcsolatban nem csupán a minőségi póthaj a fontos, hanem az is, hogy megbízható, strapabíró rögzítő anyag kerüljön felhasználásra. Nagyon kellemetlen, ha az anyag idő előtt megadja magát, és nem tűri az intenzív igénybevételt. Ha az ember valóban sokáig szeretné élvezni a dús, hosszú hajat, célszerű kristály keratint alkalmazni a póthaj felrakáshoz.

kristály keratin kiváló választás a hajhosszabbításhoz, az anyag rendkívül erős, strapabíró. Tartós, stabil rögzítést biztosít a póthaj számára, így a vendégeket nem érhetik kellemetlen meglepetések a hajhosszabbítás után. A kristály keratinnal tökéletes frizurát lehet alkotni, pici illesztéseket lehet készíteni, kifejezetten a haj rögzítéséhez lett tervezve. Az alapanyag rendkívül népszerű a hajhosszabbító szakemberek körében, nem véletlenül, hiszen a keratin pozitív tulajdonságai, előnyei lehetővé teszik, hogy a szakemberek a legjobb szolgáltatást biztosítsák a vendégeknek. A kristály keratint hőillesztő gép használatával lehet felhelyezni a tincsekre. A hő hatására azonnal megolvad az alapanyag. Legyen szó nyári melegről, zsírosodó hajról, a keratint tartósságát semmilyen külső tényező nem befolyásolhatja. Az anyag erőssége miatt a póthaj leszedését ilyenkor célszerű szakemberre bízni, akinek megvannak a megfelelő eszközei az eltávolításhoz.

Ahhoz, hogy megtapasztalja a kristály keratin előnyeit, mindenképp megbízható helyről kell beszereznie az anyagot. Nagyon sokan Kínából rendelik az olcsóbb hamisítványt. Ha minket választ, nem érhetik kellemetlenségek, nálunk az eredeti olasz kristály keratinhoz juthat hozzá. Ezzel az anyaggal még kiválóbb végeredményt biztosíthat a hajhosszabbítás során. Az alapanyag folyamatosan elérhető a kínálatunkban, tőlünk mindig könnyedén beszerezheti a keratint. Áraink kedvezőek, anyagi szempontból is megéri minket választani. Ha kérdései lennének, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol készséggel állunk az érdeklődők rendelkezésére.

Póthaj ápolása: mit érdemes tudni róla?

póthaj ápolásapóthaj ápolása kiemelt figyelmet érdemel - az alábbiakból mindent megtudhat arról, hogyan őrizheti meg a póthaj kiváló állapotát!

A póthaj a felhelyezését követően gyönyörű, ám annak érdekében, hogy gyönyörű is maradjon, minden egyes nap sort kell keríteni a póthaj ápolására, és ezt sosem szabad kihagyni, ellenkező esetben számos problémával nézhet szembe az, aki póthajat visel. A póthaj ápolása azonban szerencsére nem bonyolult, és nem igényel különleges eszközöket, illetve szereket, csupán egy puha sörtéjű, váltakozó szálhosszúságú kefére és némi kókusz-, vagy olívaolajra van szükség hozzá.

Először azonban nézzük meg a póthaj ápolásának legfontosabb lépésére, a mosásra vonatkozó tudnivalókat. Mindig hátrahajtott fejjel mossunk hajat, ujjainkkal kifésülő mozdulatokat téve, majd ezt követően egy törölközővel nyomkodva kell azt megszárítani, a hajszárító használata pedig maximum közepes hőfokon lehetséges. Fontos tudni, hogy a póthaj illesztésére szolgáló, keratinos hőillesztés egyes samponok bizonyos összetevőitől feloldódik, a póthaj pedig leválik, ezért fontos gondosan megválasztani a sampon típusát, illetve tanácsot kérni. A gyümölcssav-, illetve alkoholtartalmú termékek szintén károsíthatják a póthajat, ezért ezek alkalmazása tilos! Lényeges még, hogy legfeljebb 3-4 naponta szabad hajat mosni, mert a gyakoribb hajmosástól a póthaj gyorsan kiszárad.

póthaj ápolásának következő lépése a fésülés, amire minden egyes nap sort kell keríteni, méghozzá reggel és este egyaránt, összesen minimum 30 percig. A kifésülést lágyan és óvatosan kell elvégezni a fentebb említett, puha sörtéjű kefével, és mindig száraz állapotban, azaz mosás előtt. Amikor a haj megszáradt, érdemes kókusz-, vagy olívaolajjal bedörzsölni, mert gyönyörű fényt és csillogást ad a hajnak, de más ápolószerek, így például proteintartalmú hajbalzsamok is használhatóak erre a célra.

Amennyiben kérdése lenne póthaj ápolásával, vagy termékeinkkel kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!

 

Szilikonos nanogyűrű, mikrogyűrű: vásároljon megbízható helyről!

Szilikonos mikrogyűrűk, nanogyűrűkSzilikonos mikrogyűrűknanogyűrűk minőségi kivitelben és a hozzávaló behúzó tűk kedvező áron nálunk kaphatóak.

Manapság többféle hajhosszabbítási technika is elérhető, amik közül az egyik legnépszerűbb típus a nanogyűrűzés. Az eljárás legnagyobb előnye, hogy teljesen természetes hatást lehet vele elérni, ezen kívül pedig nagyon kényelmes. Újra rakáskor nem rövidül a póthaj, mert nem kell újra keratinozni!  Ahhoz, hogy a vendégek mindezen előnyöket megtapasztalhassák, és a szakemberek a maximumot hozhassák ki a munkájukból, a nanogyűrűket megbízható helyről kell megvásárolni. Amennyiben Ön is a legjobbat szeretné nyújtani a hajhosszabbítás során, és a beszerzéshez nem találta még meg a megfelelő vállalkozást, ne kutasson tovább, mert jó helyen jár!

Cégünk tisztában van a szilikonos nanogyűrűk, egyéb hajhosszabbítási alapanyagok fontos szerepével, ezért kifogástalan minőségű termékkínálattal várjuk a vásárlókat. Garantáljuk, hogy elégedett lesz az alapanyagokkal, termékeinkkel nem érhetik kellemetlen meglepetések sem Önt, sem pedig a vendégeit. Az általunk kínált nanogyűrűkmikrogyűrűk a kor és a legmagasabb szakmai követelményeknek teljes mértékben megfelelnek, rendkívül színvonalas munkát adhat ki a kezéből. A termékek esetében a minőség mellett a kedvező árakra is odafigyelünk.

Szerezze be tőlünk a nanogyűrűketmikrogyűrűket, és alapozza meg a szakmai sikereket! Honlapunkon bővebb információkat is találhat kellékeinkről. Póthajat is vásárolhat tőlünk, így, ha minket választ, minden szükséges alapanyagot egy helyről vásárolhat meg, ezzel pedig rengeteg időt, energiát spórolhat meg. A beszerzéssel kapcsolatban hosszú távon számíthat ránk, tőlünk folyamatosan be tudja szerezni a munkához szükséges kellékeket. Ha kérdései lennének, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken!

 

Póthaj rendelésnél válasszon színvonalas terméket!

póthaj rendelésA hajhosszabbítás népszerű szolgáltatás, sok hölgy dönt úgy, hogy igénybe veszi. A dús és hosszú frizura sokak számára hajhosszabbítás nélkül csak álom maradna, mert nem olyan adottságokkal születtek vagy nincs türelmük megvárni, amíg megnő. A hajhosszabbítás nagyon jó lehetőséget kínál arra, hogy bármikor változtatni tudjon valaki a frizuráján, mindezt úgy, hogy teljesen természetes hatású lesz a végeredmény.

Egy hajhosszabbítással foglalkozó szakembernek éppen ezért nagy a felelőssége abban, hogy mit kínál az őt választó vendégeknek. A szakértelem megléte mellett fontos az is, hogy milyen póthajjal dolgozik, honnan rendel póthajat. Hiába dolgozik szépen valaki és ért a vendégek nyelvén, ha spórolni szeretne a póthaj rendelésen. Ez nagyon gyorsan megbosszulja magát és negatív következményeket von maga után.

Egy igazi szakembernek mindig ragaszkodnia kell egy bizonyos színvonalhoz és igényesnek kell lennie a munkájára. Aki komolyan gondolja a szakmában való jelenlétét, annak meg kell gondolnia, hogy mihez adja a nevét. Ez nemcsak a pénzről szól, hanem arról, hogy hosszú távon milyen színben tűnik majd fel a vendégek és a szakma előtt egy szakember.

póthaj rendelést intézze olyan céggel, aminek a termékeiben nem fog csalódni, és ennek köszönhetően a vendégei is elégedettek lesznek az új frizurájukkal. A póthaj rendelést intézze nálunk és vásároljon valóban minőségi póthajat! Az általunk eladásra kínált póthajak egyedülálló színvonalat képviselnek a piacon. Ha tőlünk rendel póthajat, akkor megkíméli magát a plusz munkától és még a kiadásokon is spórolhat. Miért? Csakis olyan póthajakat adunk tovább, amiket már mi magunk átválogattunk, tehát a rövid szálakat kiszelektáltuk a copfokból. Ez ár-érték arányban kiváló póthajakat jelent, hiszen a póthaj rendelés nem jár veszteséggel.

Amennyiben a póthaj rendelést velünk szeretné bonyolítani ezentúl, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatotPóthaj rendelést csak telefonon veszünk fel.

 

Balul sült el a hajfestés vagy a fodrász tönkretette a haját? A póthaj visszaadja önbizalmát!

póthajKönnyen megesik, hogy rossz döntést hoz valaki a fodrásznál, és levágatja a hosszú haját, az új frizura pedig nem a várakozásainak megfelelő lesz. A kontár fodrászok vagy az otthoni hajfestés áldozatainak gyakran meg kell válniuk tincseiktől, hogy a sérült haj regenerálódni tudjon. Nekik segíthet a póthaj vásárlása és annak viselése hajhosszabbítással. A póthaj nemcsak a haj hosszának növeléséhez alkalmas, de a természetes frizura dúsítására is. Az eredmény nagy mértékben függ attól is,  hogy milyen póthajat választ valaki és attól is, hogy  a hajhosszabbítást kire bízza, illetve milyen technikával teszik fel azt.

A természetes hatás érdekében, nekünk magyaroknak az európai póthaj kiválasztása az ajánlott. Ez az a típus, ami illik az eredeti hajunkhoz, nem üt el tőle és a minősége is kifogástalan. A szakszerűen illesztett európai póthaj akár két éven keresztül is hordható. Akinek egy kicsit erősebb szálú haja van, annak jó választás lehet az ázsiai póthaj, amennyiben jó minőségű, egy fejről levágott natúr copfot tudunk beszerezni! Ügyelni kell arra, hogy a megvásárolt póthaj valóban natúr legyen és olyan, amit nem kezeltek vegyszerrel. Ugyanis Ázsiában a hajak szőkítését, festését a legolcsóbb anyagokkal és technológiákkal végzik, ezért nem túl jó minőségűek.

A minőség mellett a mennyiség meghatározása is fontos. Ha valakinek dúsabb a haja, a hajhosszabbításhoz is több póthajra van szüksége.

A valódi póthaj hosszú távra szól. Aki alkalmi hosszabbítást, dúsítást szeretne, annak a vegykezelt, rövid élettartamú ázsiai póthaj is megfelelő. Keresse fel üzletünket, ha a póthajakból kiváló ár-érték arányúakat keres. Európai és ázsiai póthajak nagy választékát találja nálunk!

 

Mire kell ügyelni a póthaj kiválasztásakor?

póthaj Ha hajhosszabbításról van szó, manapság többféle típusú, hosszúságú póthaj közül is lehet válogatni.

Egyeseknek nehézséget okozhat kiválasztani az ideális póthajat, azonban, ha a vendég tisztában van a legfontosabb tudnivalókkal ezzel kapcsolatban, nem jelenthet kihívást döntést hozni.

Sokan már a hajhosszúságnál elakadnak. Ilyenkor érdemes figyelembe venni a testmagasságot, mert például egy 40 cm-es hosszúságú póthaj magasabb hölgyeknek csak a vállukig ér. Alacsony lányoknak ez a hosszúság akár a lapockát is érintheti. Ebből arra is lehet következtetni, hogy a póthaj viselésével kihangsúlyozható a magasság, vagy pedig el lehet róla terelni a figyelmet. 

Az ideális póthaj megtalálásához a minőséget is előtérbe kell helyezni. A természetes hatás elérésének érdekében mindenképp olyan alapanyagra van szükség a hajhosszabbításhoz, ami szerkezetileg százszázalékban megegyezik a vendég eredeti hajával.

Ha kérdései lennének a témával vagy termékeinkkel kapcsolatban, keressen bennünket telefonon!

 

A legfontosabb tudnivalók a póthaj ápolásával kapcsolatban

póthaj ápolásA hajhosszabbítással foglalkozó szakemberek nem győzik kihangsúlyozni a vendégek számára, hogy mennyire fontos a póthaj rendszeres ápolása. Sokkal több törődést igényel, mint a saját haj, mert a póthaj nem kapja meg a hajhagymákon keresztül a táplálást. Nem elegendő, ha a hölgyek csak bebalzsamozzák a hajukat. Naponta legalább fél órát szükséges foglalkozni a póthaj ápolásával!

A póthaj ápolásával kapcsolatban az első és legfontosabb teendő az alapos fésülés. Ha ez nem történik meg, rövid idő alatt összecsomósodik a haj, és csak nagy küzdelmek árán lehet megszabadulni a gubancoktól. A gondozás másik fontos része a hajpakolás és a hajvégápoló használata. A pakolást hetente kétszer ajánlott megismételni, a hajvégápolót pedig többször, akár háromszor, négyszer is lehet használni. A póthajak ápolásához azok az ideális samponok, balzsamok, amik tejproteint, keratint tartalmaznak. Viszont kerülnünk kell a szilikon, illetve magas alkohol tartalmú, valamint gyümölcssavas samponokat, ápolószereket!

Amennyiben kérdései lennének, vagy termékeinkről szeretne bővebb információkat megtudni, hívjon telefonon!

 

Európai hajat áruló Hajhosszabbítók, Kereskedők, Szalonok!

Az európai haj Magyarországon a legolcsóbb!

Tőlünk keletre sokkal drágább! Kievben és Moszkvában konkrétan több, mint kétszerese az itthoni áraknak! Nem véletlen, hogy a kievi és moszkvai kereskedők állandóan meg akarják venni az európai hajkészletünket alku nélkül. A Romániából jövő hajakat pedig hagyjuk, az a folyamatos átverések talaja….. A jó minőségű román hajakat a moldovai kereskedők vásárolják fel és eladják Moszkvába! Tőlünk északról és nyugatról nem jön európai haj, ők is tőlünk vásárolnak európai hajat.

Tehát, ha ti az európai hajat nem Magyarországon szerzitek be, akkor csak sokkal drágábban tudjátok megvenni (de akkor meg azt nem értem, hogyan tudjátok olcsóbban adni, mint az itthoni magyar haj árak??)

Viszont Magyarországon 6 kereskedésben kapsz kereskedelmi mennyiségben európai hajat!  (2-3 copfja minden fodrásznak lehet, aki hajakat vág)

Tehát, ha te nem ebben a 6 kereskedésben szerzed be az európai hajakat, akkor neked nem európai hajad van!

Ha te ezt másképpen látod, gondolod, vagy "tudod", akkor te teljesen tudatlan vagy a hajakhoz! Valószínűleg valaki jól megvezetett téged! (megvezetni persze csak azt lehet, aki nem ért hozzá) De, ha te jobban hiszel egy szélhámos hazudozónak, mint a szakembereknek, akkor mindig is tudatlan maradsz a hajakhoz...

Persze nem mindenki tudatlan, aki európainak árulja az ázsiai hajait! Vannak akik tudják, hogy mit árulnak! Na, ők a még rosszabbak! Mert ők tudatosan és szándékosan csapják be a vevőiket, a szemedbe hazudnak és  hülyének nézik a szakmabélieket!

Hogy mindenki európainak árulja a hajait és mindenki csak európai hajat akar venni ez azért van, lett, mert a laikusok úgy "tudják", hogy csak az európai haj a jó! Tévednek a laikusok, tudatlanok a laikusok! Az ázsiai haj sokkal egészségesebb, tartósabb, mint az európai haj! Mi is több ázsiai hajat adunk el, mint európait! Persze, van akinek a hajszerkezetébe csak az európai haj illik. De ők vannak kevesebben! Nem véletlen, hogy a Magyarországon eladott hajak 90%-a ázsiai haj! És ezen vevők nagy része úgy tudja, hogy az ő fején európai póthaj van ...

Közép-Európa legnagyobb európai hajkészletével rendelkezünk. Ahányszor kint voltam a moszkvai, vagy kievi nagy kereskedőknél, náluk sem volt akkora készlet, mint nálunk. Persze az is igaz, hogy náluk folyamatosan sorban állnak az izraeli és amerikai parókások! Ezért is adják, adhatják kétszer annyiért az európai hajat, mint mi!

 

Kristály keratin:

Van az eredeti olasz kristály keratin, amit Olaszországban gyártanak. És van az "eredeti olasz kristálykeratin", amit Kínában gyártanak! Legtöbben Kínából rendelik! Ott olcsóbb, mint az olasz gyártó cégnél ! Azt hiszem ebből mindent lehet érteni.......
Fentiek miatt én hiteles dokumentációt kérnék vásárláskor a származásáról!
Nálunk 1 dkg = 1.000.- , 10 dkg = 7.000.- , 1 kg = 60.000.- , Filmkeratin 1 dkg = 1.200.-

A kristály keratinról tudni kell, hogy annak egyetlen gyártója van Olaszországban. Minden esetben 1 kg-os, vákumcsomagolásban adják az árút. 6 éve van kapcsolatunk a gyártóval és azóta mindig így csomagolnak! Tehát az eredeti kristálykeratin csomagolása így néz ki:

kristály keratin