Flickr
Twitter
Tweets by HairHajker
Facebook
Blogger
Google+
Youtube
Pinterest

Mobilbarát oldalOldalunk mobilbarát nézettel is rendelkezik

BLOG

Szeptember 2-től naponta  10 és 15 óra között vagyunk nyitva!

A kiszolgálónak és a vevőnek is maszkban kell lennie!

    Egyszerre 1 vevő lehet az üzletben.

 

 

 

                                        GARANCIA

 

A  nálunk  vásárolt  és az általunk  feldolgozott  hajat (tresszelt, tincsezett)  minőségi  kifogás  esetén – rasztásodás – a  vásárlástól  számított  2  héten  belül  kicseréljük,  vagy  visszavásároljuk.

Ez a garancia abban az esetben  érvényes,  ha  mi készítettük elő hajhosszabbításhoz  és  semmilyen  vegyi  kezelés  pld. festés,  színezés, szőkítés  nem  történt  a  hajjal !

A  nem  általunk  feldolgozott  hajra  semmilyen  garanciát  nem  vállalunk!

Ha a  hajhosszabbításhoz  való  előkészületek (tresszelés, tincsezés) nem  nálunk történtek,  akkor  a  biztonsági  gumik  eltávolítása  után  semmilyen  garanciát   

nem  tudunk  vállalni! Ezért  a  megvásárolt hajat a fordult hajszálak  ellenőrzése céljából  még  a  gumik  meglétekor  ellenőrizzék  le úgy,  hogy  a  gumizás  alatt  mossák  meg  a  hajat kéz meleg vízben! 

Minőségi  kifogást  csak  sértetlen  gumizás  esetén  fogadunk  el !

Tehát feldolgozás, felrakás előtt ellenőrizzük le a hajat úgy, hogy mossuk meg!

A póthajon bárki által végzett vegykezelésért (szőkítés, festés, színezés) semmilyen garanciát nem vállalunk!  Tehát, ha a hajat bármilyen vegykezelés éri, onnantól kezdve részünkről a garancia már nem él !

Ha  nem  tetszik  az Ön által választott haj,  vagy  más  színre  gondolt,  mégis  inkább  más  minőséget  szeretne,  abban  az  esetben  nem  cseréljük  ki  a  hajat.

A garancia kizárólag közvetlen vásárlás esetén érvényes!  A nálunk vásárolt hajak továbbértékesítése esetén a garanciát a továbbértékesítőnek kell vállalnia!

Futárszolgálattal  küldött,  feldolgozatlan  hajra  a  kézhezvételtől  számított 14 nap visszavásárlási,  vagy  csere garanciát  biztosítunk  bontatlan copf, sértetlen  gumizás  esetén. A hajat eredeti állapotában vagyunk kötelesek visszavenni, más által szőkített, festett, feldolgozott (tresszelt, tincsezett) hajat nem áll módunkban visszavenni, kicserélni.

Személyes  vásárlás  alkalmával  a  feldolgozatlan  hajat sértetlen  gumizás esetén 2 napon  belül  80 %-os  áron  visszavásároljuk.  Feldolgozott  hajat (tresszelt, tincsezett)  nem  tudunk  visszavásárolni.

HAIR  Hajkereskedés


 

Póthaj rendeléshez válasszon színvonalas terméket!

póthaj rendelésA hajhosszabbítás népszerű szolgáltatás, sok hölgy dönt úgy, hogy igénybe veszi. A dús és hosszú frizura sokak számára hajhosszabbítás nélkül csak álom maradna, mert nem olyan adottságokkal születtek vagy nincs türelmük megvárni, amíg megnő. A hajhosszabbítás nagyon jó lehetőséget kínál arra, hogy bármikor változtatni tudjon valaki a frizuráján, mindezt úgy, hogy teljesen természetes hatású lesz a végeredmény.

Egy hajhosszabbítással foglalkozó szakembernek éppen ezért nagy a felelőssége abban, hogy mit kínál az őt választó vendégeknek. A szakértelem megléte mellett fontos az is, hogy milyen póthajjal dolgozik, honnan rendel póthajat. Hiába dolgozik szépen valaki és ért a vendégek nyelvén, ha spórolni szeretne a póthaj rendelésen. Ez nagyon gyorsan megbosszulja magát és negatív következményeket von maga után.

Egy igazi szakembernek mindig ragaszkodnia kell egy bizonyos színvonalhoz és igényesnek kell lennie a munkájára. Aki komolyan gondolja a szakmában való jelenlétét, annak meg kell gondolnia, hogy mihez adja a nevét. Ez nemcsak a pénzről szól, hanem arról, hogy hosszú távon milyen színben tűnik majd fel a vendégek és a szakma előtt egy szakember.

póthaj rendelést intézze olyan céggel, aminek a termékeiben nem fog csalódni, és ennek köszönhetően a vendégei is elégedettek lesznek az új frizurájukkal. A póthaj rendelést intézze nálunk és vásároljon valóban minőségi póthajat! Az általunk eladásra kínált póthajak egyedülálló színvonalat képviselnek a piacon. Ha tőlünk rendel póthajat, akkor megkíméli magát a plusz munkától és még a kiadásokon is spórolhat. Miért? Csakis olyan póthajakat adunk tovább, amiket már mi magunk átválogattunk, tehát a rövid szálakat kiszelektáltuk a copfokból. Ez ár-érték arányban kiváló póthajakat jelent, hiszen a póthaj rendelés nem jár veszteséggel.

Amennyiben a póthaj rendelést velünk szeretné bonyolítani ezentúl, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatotPóthaj rendelést csak telefonon veszünk fel.

 

Balul sült el a hajfestés vagy a fodrász tönkretette a haját? A póthaj visszaadja önbizalmát!

póthajKönnyen megesik, hogy rossz döntést hoz valaki a fodrásznál, és levágatja a hosszú haját, az új frizura pedig nem a várakozásainak megfelelő lesz. A kontár fodrászok vagy az otthoni hajfestés áldozatainak gyakran meg kell válniuk tincseiktől, hogy a sérült haj regenerálódni tudjon. Nekik segíthet a póthaj vásárlása és annak viselése hajhosszabbítással. A póthaj nemcsak a haj hosszának növeléséhez alkalmas, de a természetes frizura dúsítására is. Az eredmény nagy mértékben függ attól is,  hogy milyen póthajat választ valaki és attól is, hogy  a hajhosszabbítást kire bízza, illetve milyen technikával teszik fel azt.

A természetes hatás érdekében, nekünk magyaroknak az európai póthaj kiválasztása az ajánlott. Ez az a típus, ami illik az eredeti hajunkhoz, nem üt el tőle és a minősége is kifogástalan. A szakszerűen illesztett európai póthaj akár két éven keresztül is hordható. Akinek egy kicsit erősebb szálú haja van, annak jó választás lehet az ázsiai póthaj, amennyiben jó minőségű, egy fejről levágott natúr copfot tudunk beszerezni! Ügyelni kell arra, hogy a megvásárolt póthaj valóban natúr legyen és olyan, amit nem kezeltek vegyszerrel. Ugyanis Ázsiában a hajak szőkítését, festését a legolcsóbb anyagokkal és technológiákkal végzik, ezért nem túl jó minőségűek.

A minőség mellett a mennyiség meghatározása is fontos. Ha valakinek dúsabb a haja, a hajhosszabbításhoz is több póthajra van szüksége.

A valódi póthaj hosszú távra szól. Aki alkalmi hosszabbítást, dúsítást szeretne, annak a vegykezelt, rövid élettartamú ázsiai póthaj is megfelelő. Keresse fel üzletünket, ha a póthajakból kiváló ár-érték arányúakat keres. Európai és ázsiai póthajak nagy választékát találja nálunk!

 

Mire kell ügyelni a póthaj kiválasztásakor?

póthaj Ha hajhosszabbításról van szó, manapság többféle típusú, hosszúságú póthaj közül is lehet válogatni.

Egyeseknek nehézséget okozhat kiválasztani az ideális póthajat, azonban, ha a vendég tisztában van a legfontosabb tudnivalókkal ezzel kapcsolatban, nem jelenthet kihívást döntést hozni.

Sokan már a hajhosszúságnál elakadnak. Ilyenkor érdemes figyelembe venni a testmagasságot, mert például egy 40 cm-es hosszúságú póthaj magasabb hölgyeknek csak a vállukig ér. Alacsony lányoknak ez a hosszúság akár a lapockát is érintheti. Ebből arra is lehet következtetni, hogy a póthaj viselésével kihangsúlyozható a magasság, vagy pedig el lehet róla terelni a figyelmet. 

Az ideális póthaj megtalálásához a minőséget is előtérbe kell helyezni. A természetes hatás elérésének érdekében mindenképp olyan alapanyagra van szükség a hajhosszabbításhoz, ami szerkezetileg százszázalékban megegyezik a vendég eredeti hajával.

Ha kérdései lennének a témával vagy termékeinkkel kapcsolatban, keressen bennünket telefonon!

 

A legfontosabb tudnivalók a póthaj ápolásával kapcsolatban

póthaj ápolásA hajhosszabbítással foglalkozó szakemberek nem győzik kihangsúlyozni a vendégek számára, hogy mennyire fontos a póthaj rendszeres ápolása. Sokkal több törődést igényel, mint a saját haj, mert a póthaj nem kapja meg a hajhagymákon keresztül a táplálást. Nem elegendő, ha a hölgyek csak bebalzsamozzák a hajukat. Naponta legalább fél órát szükséges foglalkozni a póthaj ápolásával!

A póthaj ápolásával kapcsolatban az első és legfontosabb teendő az alapos fésülés. Ha ez nem történik meg, rövid idő alatt összecsomósodik a haj, és csak nagy küzdelmek árán lehet megszabadulni a gubancoktól. A gondozás másik fontos része a hajpakolás és a hajvégápoló használata. A pakolást hetente kétszer ajánlott megismételni, a hajvégápolót pedig többször, akár háromszor, négyszer is lehet használni. A póthajak ápolásához azok az ideális samponok, balzsamok, amik tejproteint, keratint tartalmaznak. Viszont kerülnünk kell a szilikon, illetve magas alkohol tartalmú, valamint gyümölcssavas samponokat, ápolószereket!

Amennyiben kérdései lennének, vagy termékeinkről szeretne bővebb információkat megtudni, hívjon telefonon!

 

Európai hajat áruló Hajhosszabbítók, Kereskedők, Szalonok!

Az európai haj Magyarországon a legolcsóbb!

Tőlünk keletre sokkal drágább! Kievben és Moszkvában konkrétan több, mint kétszerese az itthoni áraknak! Nem véletlen, hogy a kievi és moszkvai kereskedők állandóan meg akarják venni az európai hajkészletemet alku nélkül. A Romániából jövő hajakat pedig hagyjuk, az a folyamatos átverések talaja….. A jó minőségű román hajakat a moldovai kereskedők vásárolják fel és eladják Moszkvába! Tőlünk északról és nyugatról nem jön európai haj, ők is tőlünk vásárolnak európai hajat.

Tehát, ha ti az európai hajat nem Magyarországon szerzitek be, akkor hülyék vagytok! (plusz  akkor még azt nem értem, hogyan tudjátok olcsóbban adni, mint az itthoni magyar haj árak??)

Viszont Magyarországon 6 kereskedésben kapsz kereskedelmi mennyiségben európai hajat!  (2-3 copfja minden fodrásznak lehet, aki hajakat vág)

Tehát, ha te nem ebben a 6 kereskedésben szerzed be az európai hajakat, akkor neked nem európai hajad van!

Ha te ezt másképpen látod, gondolod, vagy "tudod", akkor te teljesen hülye vagy a hajakhoz! Valószínűleg valaki jól megvezetett téged! (megvezetni persze csak azt lehet, aki nem ért hozzá) De, ha te jobban hiszel egy szélhámos hazudozónak, mint a szakembereknek, akkor mindig is hülye maradsz a hajakhoz és csak sajnálni tudlak….

Persze nem mindenki hülye, aki európainak árulja az ázsiai hajait! Vannak akik tudják, hogy mit árulnak! Na, ők a még rosszabbak! Mert ők tudatosan és szándékosan csapják be a vevőiket, a szemedbe hazudnak és  hülyének nézik a szakmabélieket!

Hogy mindenki európainak árulja a hajait és mindenki csak európai hajat akar venni ez azért van, lett, mert a laikusok úgy "tudják", hogy csak az európai haj a jó! Tévednek a laikusok, tudatlanok a laikusok! Az ázsiai haj sokkal egészségesebb, tartósabb, mint az európai haj! Mi is több ázsiai hajat adunk el, mint európait! Persze, van akinek a hajszerkezetébe csak az európai haj illik. De ők vannak kevesebben! Nem véletlen, hogy a Magyarországon eladott hajak 90%-a ázsiai haj! És ezen vevők nagy része úgy tudja, hogy európai haj van a fején…

Közép-Európa legnagyobb európai hajkészletével rendelkezünk. De, ahányszor kint voltam a moszkvai, vagy kievi nagy kereskedőknél, náluk sem volt akkora készlet, mint nálam. Az is igaz, hogy náluk folyamatosan sorban állnak az izraeli és amerikai parókások! Ezért is adják, adhatják kétszer annyiért az európai hajat, mint mi!

 

Kristály keratin:

Van az eredeti olasz kristály keratin, amit Olaszországban gyártanak. És van az "eredeti olasz kristálykeratin", amit Kínában gyártanak! Legtöbben Kínából rendelik! Ott olcsóbb, mint az olasz gyártó cégnél ! Azt hiszem ebből mindent lehet érteni.......
Fentiek miatt én hiteles dokumentációt kérnék vásárláskor a származásáról!
Nálunk 1 dkg = 1.000.- , 10 dkg = 7.000.- , 1 kg = 60.000.- , Filmkeratin 1 dkg = 1.200.-

A kristály keratinról tudni kell, hogy annak egyetlen gyártója van Olaszországban. Minden esetben 1 kg-os, vákumcsomagolásban adják az árút. 6 éve van kapcsolatunk a gyártóval és azóta mindig így csomagolnak! Tehát az eredeti kristálykeratin csomagolása így néz ki:

kristály keratin