Flickr
Twitter
Tweets by HairHajker
Blogger
Google+
Youtube
Pinterest

Mobilbarát oldalOldalunk mobilbarát nézettel is rendelkezik

BLOG

Hétfőtől - Csütörtökig vagyunk nyitva  10 és 14 óra között ! (pénteken zárva)

    Ha valaki a munkája miatt 14 óráig nem tud bejönni az üzletbe, akkor:

      Szerdai napokon, telefonon előre egyeztetett időpontra délután 19 óráig

      bármikor be tudunk jönni az üzletbe konkrét vásárlás esetén.

     

      Egyszerre 1 vevő lehet az üzletben.

 

                                                             GARANCIA

A  nálunk  vásárolt és az általunk  feldolgozott  hajat (tresszelt, tincsezett)  minőségi  kifogás  esetén – kócolódás, rasztásodás – a  vásárlástól  számított  10 napon belül  kicseréljük, vagy  visszavásároljuk,  ha a póthaj még nem lett felhelyezve a fejre!

Ez a garancia abban az esetben érvényes, ha mi készítettük elő hajhosszabbításhoz és  semmilyen  vegyi  kezelés  pld. festés,  színezés, szőkítés  nem  történt  a  hajjal!

Ha a póthaj felkerült a fejre, akkor már semmilyen minőségi, vagy egyéb más kifogás esetén sem vesszük vissza, nem vehetjük vissza a póthajat higiéniai okok miatt sem!

Tehát az általunk feldolgozott hajat feltevés előtt ellenőrizzék le kócolódás, rasztásodás és minden egyéb más szempontokból úgy, hogy kéz meleg vízben mossák meg a hajat.            

A  nem  általunk  feldolgozott  hajra  semmilyen  garanciát  nem  vállalunk!

Ha a hajhosszabbításhoz való előkészületek (tresszelés, tincsezés) nem nálunk történtek,  akkor a biztonsági gumik eltávolítása után semmilyen garanciát nem  tudunk vállalni!

Ezért  a  megvásárlás után, de még a feldolgozás előtt és a felhelyezés előtt a póthajat mindenképpen mossák meg és alaposan ellenőrizzék le kócolódás, rasztásodás szempontjából. A fordult hajszálak  ellenőrzése céljából és egyéb más célból is még a  gumik  meglétekor  ellenőrizzék le úgy,  hogy  a  feldolgozatlan hajat a gumizás alatt  mossák  meg  kéz meleg vízben! 

Minőségi  kifogást  csak  sértetlen  gumizás  esetén  fogadunk  el !

Tehát feldolgozás, felrakás előtt ellenőrizzük le a hajat úgy, hogy mossuk meg!

Az általunk feldolgozott hajat is ugyanilyen módon, még felrakás előtt ellenőrizzék le!

Miután a póthaj felkerült a fejre, onnantól kezdve bármit, bármilyen problémát is tapasztalnak, nem áll módunkban a póthajat visszavenni!

A póthajon bárki által végzett vegykezelésért (szőkítés, festés, színezés) semmilyen garanciát nem vállalunk! Tehát, ha a hajat bármilyen vegykezelés  éri, onnantól kezdve részünkről a garancia már nem él !

Ha  nem  tetszik  az Ön által választott haj,  vagy  más  színre  gondolt,  mégis  inkább  más  minőséget  szeretne,  abban  az  esetben  nem  tudjuk kicserélni a  hajat.

A garancia kizárólag közvetlen vásárlás esetén érvényes!  A nálunk vásárolt hajak továbbértékesítése esetén a garanciát a továbbértékesítőnek kell vállalnia!

Futárszolgálattal  küldött,  feldolgozatlan  hajra  a  kézhezvételtől  számított  14 nap visszavásárlási, vagy csere garanciát  biztosítunk  bontatlan copf, sértetlen  gumizás  esetén. A hajat eredeti állapotában vagyunk kötelesek visszavenni, más által szőkített, festett, feldolgozott (tresszelt, tincsezett) hajat nem áll módunkban visszavenni, kicserélni.

Személyes  vásárlás  alkalmával  a  feldolgozatlan  hajat sértetlen  gumizás esetén 2 napon  belül  80 %-os  áron  visszavásároljuk. Feldolgozott hajat (tresszelt, tincsezett)  nem  tudunk  visszavásárolni.

HAIR  Hajkereskedés


                                       

Miért nincs nálunk előre tincsezett, előre tresszelt póthaj?

Európai hajnak csak natúr, festetlen állapotban van értéke és kereslete! Európai hajat sem hazánkban, sem külföldön előre nem dolgoznak fel, azaz nem festenek be, nem tincseznek fel, nem tresszelnek fel. Ritka haj és ha a copfot 1 módszerhez, mondjuk hőillesztéshez feltincsezzük, akkor ez a copf csak annak jó, akinek hőillesztés fog  kelleni és a többi 7 fajta technikához így nem lesz megfelelő!

Ezért mi a megvásárolt copfot a vevő igényeinek megfelelően a választott hajhosszabbítási technikához előkészítjük 2 munkanapos határidővel. Azaz tincsezzük hőillesztéshez, nano gyűrűhöz, mikro gyűrűhöz, hüvelyhez, tresszeljük a vásárló egyéni fejméretére! Csak kartácsból dolgozunk, hogy a lehető legkisebb veszteség keletkezzen a póthaj előkészítésénél!


 

12+1 tipp a szakszerű póthaj ápoláshoz

póthaj ápolásA póthaj ápolása nem bonyolult feladat, de néhány szabályt érdemes betartani annak érdekében, hogy sokáig szép maradjon. Az alábbiakban ezeket mutatjuk be. 

Aki a póthaj mellett döntött, az bizonyára szeretné, hogy a frizurája sokáig szép és egészséges maradjon. Fontos tudni, hogy mivel a póthaj nem rendelkezik hajhagymákkal, ezeken keresztül nem tud tápanyagot felszívni, sokkal több ápolásra van szüksége, mint az eredeti hajnak. Nézzük a legfontosabb aranyszabályokat a póthaj ápolás kapcsán! 

 1. Soha ne használjon alkoholt vagy gyümölcssavat tartalmazó készítményeket!
 2. A protein és a növényi olajok, mint például az olíva, jót tesznek a póthajnak, próbáljon ilyen tartalmú sampont választani!
 3. A gyakori hajmosás kiszáríthatja a póthajat, 4-5 naponta elegendő mosni
 4. Hajmosáskor hajtsa hátra a fejét és óvatos, fésülő mozdulatokkal vigye fel a sampont és a balzsamot! 
 5. Ne dörzsölje a hajat! 
 6. Mosás után a vizet ne dörzsölve, ne nyomkodva távolítsa el a hajról, hanem finoman itassa le törölközővel
 7. A póthajat ne fésülje túlságosan vizesen, minden esetben a szárítás legyen az első, és teljesen szárazon vagy enyhén nedvesen fésülje! 
 8. Hajszárításkor, illetve forró levegővel történő formázáskor használjon hővédőt, mert a póthaj nem képes védekezni a hő ellen! 
 9. Rendszeresen, legalább naponta kétszer használjon hajvégápoló olajat, hajfényt! 
 10. A póthajat óvni kell a klóros és a sós víztől, mert ezek gyorsan és nagy mértékben kiszárítják és roncsolják a szerkezetét. 
 11. Lefekvés előtt és reggel óvatosan fésülje ki, ezzel el is megelőzve a nagyobb, nehezebben szétbontható gubanc kialakulását! 
 12. Alváshoz érdemes lazán befonni vagy összefogni a póthajat, hogy kevésbé gubancolódjon. 

+1. Ha problémát észlelt a póthajjal, bízza szakemberre a megoldást

Amennyiben további kérdése merült fel a póthaj ápolással kapcsolatban vagy bővebb információt szeretne kérni, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeink bármelyikén! Munkatársaink szívesen állnak rendelkezésére, hogy frizurája mindig szép és egészséges legyen.

Kristály keratin, a tincsek láthatatlan illesztéséhez

A kristály keratin a hajragasztás egyik fő kelléke. A hajhosszabbítás modern anyagokkal, minőségi eredménnyel készül el.

A keratinról tudjuk, hogy az emberi szervezetben is jelen van. Egy olyan fehérjéről van szó, ami a hajban, a bőrben, a körmökben is megtalálható. A haj 97 százalékban keratinból áll, amitől a tincsek életerősek, gyönyörűek és egészségesek lesznek.

Illesztés keratinnal

Kristály keratinA hajhosszabbítás lényege, hogy az eredeti, általában rövid hosszal rendelkező hajhoz póthajat erősítenek, amitől az hosszabb és dúsabb is lesz. Az igazán természetes hatás elérése érdekében arra kiemelt figyelmet kell fordítani, hogy melyik hajhosszabbítási technológia mellett dönt a vendég és milyen anyagokat, eszközöket használnak ehhez a hajhosszabbítást végző szalonban.

A valódi, válogatott és minőségi emberi haj, ami színben és vastagságban is illik az eredi hajhoz még csak fél siker. A póttincsek illesztésén is rengeteg múlik. Egy elavult technikával vagy hanyag módon elvégzett illesztés nemcsak csúnya lesz, de látható és akár zavaró is.

A hőillesztés olyan technika, ami szinte észrevétlen hajpótlást tesz lehetővé. A kellékei közé tartozik a kristály keratin is. A keratint is tartalmazó, átlátszó alapanyagot megolvasztják és a tincseket egymáshoz ragasztják. Körülbelül 10 grammnyi kristály keratin 100 darab hajtincs illesztéséhez elegendő mennyiséget jelent.

Az anyag erős, jól lehet formálni és dolgozni vele. A hőillesztésen kívül még alkalmas az ultrahangos és a mikrogyűrűs illesztéshez is. Egyaránt használható felhelyezéshez első alkalommal és újraillesztéshez is. Mivel átlátszó, minden színhez tökéletesen illik. A hajra illesztett kristály keratin nem roncsol, de erősen rögzíti a tincseket és alig észrevehető.

Az egyforma keratin darabokkal precízen lehet dolgozni és minden tincset ugyanolyan egységesen rögzíteni. Gyorsan olvad és gyorsan meg is köt ,a kívánt formára alakítható a tincsezéshez. Tartósan megmarad, de az eltávolítása a rögzítéshez hasonlóan gyorsan megtörténik, nyom nélkül, ha szakértő kezek végzik.

Póthaj kellékek rendelése profi hajhosszabbítóknak

Póthaj kellékek rendeléseA hajhosszabbításhoz a póthaj kellékek rendelését is intézze nálunk. Ne hagyja, hogy kifogyjon az eszközökből és vendégeket kelljen lemondania emiatt!

A hajhosszabbításnak több technikáját is alkalmazzák a szalonokban. Egy profi szakember igyekszik a vendégeinek széleskörű szolgáltatást nyújtani és képzi magát, hogy a színvonalat fokozatosan növelni tudja. Ne engedjen a hajpótláshoz használt termékek minőségéből sem! A póthaj kellékek rendelésénél mindig bizonyosodjon meg arról, hogy a termék eleget tud ahhoz, hogy a vendég elvárásainak maradéktalanul megfeleljen!

Az üzletünkben mikrogyűrűk, fogók, kefék, tresz csatok, kristály keratin és minden kellék elérhető a póthaj felrakásához és rögzítéséhez. Tartsa meg a vendégkörét, szerezzen új ügyfeleket, mint igényes hajhosszabbító! Rendeljen tőlünk és intézze a vendégeinek a legnívósabb eszközöket, póthajakat!

A hajhosszabbítás minden eszköze megrendelhető a póthajtól a kellékekig. Személyesen is tud válogatni a termékeinkből az üzletben, de választhatja a rendelést is. 

Hajhosszabbítás: szerezze be az alapanyagot Budapesten!

Hajhosszabbítás BudapestA hajhosszabbítás többféle módszerrel is megoldható, mindössze egyetlen közös pont van: a kiváló minőségű, természetes póthaj.

A hajhosszabbítás egyre népszerűbb, ami nem meglepő, hiszen egyre jobb módszerekkel készül, aminek - és a tapasztalt szakembereknek - köszönhetően a meghosszabbított haj természetesnek hat, és sokáig tart. Nagyjából két-három havonta kell csupán megismételni, és ez idő alatt a haj - a megfelelő ápolással - tökéletesen természetesnek hat, és számos fodrászatban elkészíttethető.

Kínálatunkban kizárólag kiváló minőségű, emberi hajat találhat, ha hajhosszabbításhoz keres alapanyagot. Többféle hosszban forgalmazunk európai és ázsiai hajat, ami egyaránt megfelel majd az elvárásainak. Vásároljon Ön is tőlünk, és garantáljuk ügyfelei - és az Ön - elégedettségét!

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését a hajhosszabbításhoz használható, kiváló minőségű póthajaink iránt, és kérdése lenne termékeinkkel kapcsolatban, illetve, ha vásárolni szeretne, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!

A vendégei értékelni fogják a minőségi európai póthajat

minőségi európai póthajA hajhosszabbítás a vendégek számára nemcsak hosszabb hajat, hanem gyönyörű frizurát is jelent, ha minőségi európai póthajat használ hozzá.

Az európai póthajak az Ön vendégkörének az igényeit teljesen ki tudják szolgálni, mert az eredeti tincseikkel megegyező tulajdonságokkal rendelkeznek. Nem is olyan egyszerű ilyen jellemzőkkel póthajat beszerezni.

A vendégeinek olyan póthajat kínáljon, ami precíz válogatáson esett át, nem sérült vagy egyenetlen vastagságú. Az egyforma hajszálakból álló tincsek esztétikus pótlást tesznek lehetővé. A vendég eredeti tincsei és a pótlással rögzített tincsek között a különbség szinte nem is létezik. Egy profi szakember ezt kínálja a vendégkörének: káprázatos frizurát órák alatt.

A szakemberek, szalonok számára ajánljuk a termékeinket, amik előzetes válogatáson esnek át, mielőtt bekerülnek az áruválasztékunkba. A póthajak tekintetében nem ismerünk kompromisszumot, csak olyan termékkel kereskedünk, ami megfelel az általunk felállított, magas követelményeknek.

Nanogyűrűs hajhosszabbítás! 

Nanogyűrűs hajhosszabbításNanogyűrűs hajhosszabbítás, amivel kapcsolatban nem kell félteni a hajat. Minőségi alapanyagokkal a legjobbat hozhatja ki a munkájából!

A nanogyűrű hajhosszabbítás egyre népszerűbb megoldásnak számít, sokan keresik a vendégek közül.

A nanogyűrűs hajhosszabbításhoz nálunk minden fontos eszközt, kiegészítőt megtalálhatnak a szakemberek. 

 

Európai póthaj, eredeti magyar haj igényes vevőknek!

európai póthajAz európai póthaj nagyon keresett.  A legjobb minőséget találja a mi kereskedésünkben.

A póthajjal foglalkozó kereskedések vagy szakemberek jól tudják, hogy melyik haj milyen tulajdonságokkal rendelkezik. Az európai póthaj az a változata a póthajnak, ami a hazai vendégkör kiszolgálásának a fő terméke. Ennek egyszerű az oka, hiszen az európai hajhoz a legjobban az európai póthaj illik, méghozzá tökéletesen. A póthaj kereskedésben a vásárlók és a szalonban a vendégek is ezt a terméket szeretnék megvásárolni azért, hogy a hajhosszabbítás olyan legyen, amilyet várnak. A hajhosszabbítás nem lehet sikeres két dolog nélkül. Az egyik a hajhosszabbítás technikája, illetve annak az elkészítése, a másik pedig természetesen maga az alapanyag vagyis a póthaj. Az európai póthaj mindenki számára a lehető legjobb választás, akinek ugyanaz a hajtípusa. Az egyetlen, amire ügyelni kell, hogy a vásárló a hajat honnan szerzi be és milyen minőségben. 

Az igazán jó termékre az európai póthajakra vonatkoztatva is az jellemző, hogy nagyon kevés van belőle. Forduljon a mi póthaj kereskedésünkhöz, ahol póthajat és a hajhosszabbítás kellékeit egy helyen meg tudja vásárolni, megfizethető árakon! Az európai póthajból is széles a választékunk, amit  garanciával árusítunk a vevőknek. Osztályozott, minőségi, magyar hajat kínálunk a szakembereknek üzletünkben! 

A póthaj vásárláshoz keressen minket bizalommal és mi biztosítjuk azt a minőségű terméket, amit ígérünk! Ha fontos Önnek a vendégei öröme és elégedettsége, akkor fordítson gondot arra, hogy megbízható helyről vásárol póthajat és egyéb kiegészítőket hajhosszabbításhoz! A nálunk kapható termékekről tudunk további információkat tudunk adni a honlapunkon szereplő elérhetőségek bármelyikén!

A póthaj ára csak az egyik szempont a vásárláskor!

póthaj árapóthaj ára megmutatja azt is, hogy mennyit ér a termék. A póthaj vásárlásra szánjon időt, ne hamarkodja el azt!

A haj mindig szem előtt van, emiatt fontos, hogy ápolt és szép legyen. Akár saját hajról van szó, akár pót tincsekről, egyaránt figyelni kell az igényes megjelenésre. A saját hajunkat nem választhatjuk meg, de gondozzuk, hogy a legjobban formáját mutassa. Ha mégsem vagyunk megelégedve vele, pótolhatjuk. A póthajat viszont, amit a hajunkhoz illesztenek, kiválaszthatjuk. A póthaj ára lényeges, hiszen nem mindegy, hogy mennyit költünk egy olyan kiegészítőre, amit hosszabb ideig fogunk viselni és a megjelenésünk feltűnő része. A vásárlásnál természetesen nem elhanyagolható szempont a póthaj ára. A póthaj ára a termékről is ad információkat egy vásárlónak, ezért ez is lényeges szempont egy döntés előtt. Érdemes olyan hajhoz ragaszkodni, ami valódi, emberi haj és, amiről azt szeretné a vásárló, hogy a sajátjának tűnjön.

póthaj ára a termék minőségét is jellemzi. A haj minőség függ a haj származási helyétől, kezelésétől és attól is, hogy milyen állapotban van. Az árak azt is tükrözik, hogy mit kap a vásárló cserébe. Az egyedi igényekhez előkészített póthaj is magasabb minőséget képvisel, a szolgáltatás is a vásárló elégedettségét segíti elő.

Forduljon bizalommal a mi póthaj kereskedésünkhöz, ha olyan kínálatból szeretne válogatni, amiben a minőségi termékek jutnak szerephez! A nálunk megvásárolható póthajakhoz garancia is jár, ami azt jelenti, hogy az általunk előkészített hajakat probléma esetén két hét után visszavesszük. Minden termék eredeti származási helyének megfelelő adatokkal rendelkezik. Számunkra fontos a vásárlók korrekt tájékoztatása és kiszolgálása.

Amennyiben új póthajakat akar vásárolni, akkor keressen minket bizalommal! A nálunk kapható termékek garantáltan megfelelnek a legmagasabb minőségi elvárásoknak is. Kérje a tájékoztatásunkat a póthaj árakról, ha érdekli a kínálatunk! A honlapon megadtuk az elérhetőségeinket, kérjen tőlünk információkat!

A hajfelvarrás előnyeiről néhány mondatban

hajfelvarrás előnyeiA hajfelvarrás előnyei magukért beszélnek. A hosszabb haj nem évek, hanem csupán órák kérdése!

A hajhosszabbítás több lehetőséget is kínál azoknak, akik nem elégedettek a hajuk jelenlegi hosszával vagy annak dússágával. A hajfelvarrás mellett a gyűrűs, a hőillesztéses, csomózásos vagy csatos változat is igénybe vehető a hajhosszabbítással foglalkozó szakemberektől. A hajfelvarrás a legrégebbi hajhosszabbítási technika, amit még ma is sokan vesznek igénybe. Ugyan léteznek már sokkal jobb és modernebb eljárások a fejlődésnek köszönhetően, de a hajfelvarrás előnyeinek köszönhetően még mindig népszerű választás.

Az egyik jó érv, ami emellett a hajhosszabbítási technika mellett szól, az az ára. A hajfelvarrás előnye, hogy ez az egyik legolcsóbb módszer. Természetesen a jó minőségű póthaj megvásárlását egyik módszernél sem lehet megspórolni a költségekből. A szép frizura alapja a minőségi póthaj, ami az eredeti tincsekhez tökéletesen illik, de hosszú távon is megőrzi az eredeti külsejét, könnyen kezelhető és kényelmes viselet is.

A hajfelvarrás előnyei közé tartozik, hogy a póthaj, amire nem sajnálta a pénzt a vásárló, teljesen megőrzi az eredeti szálait és a hosszúságát is, mert nem sérül a felrakás és a leszedés közben sem. Ennek köszönhetően a póthaj tincseit maximálisan meg lehet óvni az elhasználódástól és tetszőleges ideig hordani azokat. A hajfelvarrás előnye az is, hogy sokkal rövidebb idő alatt a helyükre kerülnek a tincsek, ezzel együtt pedig a leszedésük sem igényel sok órányi munkát a szakembertől. A munka egy gyakorlott szakembernek egyszerűen, nehézségek nélkül elvégezhető. Ezek a pozitívumok járnak pár hátránnyal. A frissen elkészült hajfelvarrás szoríthat, fájhat az illesztések, fonatok miatt, de ez csak pár napig tart, után a haj komfortosabbá válik, viselése nem okoz problémát.

A hajfelvarrás előnye, hogy ár-érték arányban egy jó döntés, ha egyszerű, de igényes rögzítést keres, amiért korrekt árat kell fizetnie. A témában további cikkek és érdekességek elérhetőek a honlapon, érdemes a többi írást is elolvasni!

Kristály keratin a tartós hajhosszabbításhoz!

kristály keratinnakkristály keratinnak köszönhetően tartós maradhat a hajhosszabbítás végeredménye. Végezzen minőségi munkát, vásároljon megbízható forrásból!

A hajhosszabbítással kapcsolatban nem csupán a minőségi póthaj a fontos, hanem az is, hogy megbízható, strapabíró rögzítő anyag kerüljön felhasználásra. Nagyon kellemetlen, ha az anyag idő előtt megadja magát, és nem tűri az intenzív igénybevételt. Ha az ember valóban sokáig szeretné élvezni a dús, hosszú hajat, célszerű kristály keratint alkalmazni a póthaj felrakáshoz.

kristály keratin kiváló választás a hajhosszabbításhoz, az anyag rendkívül erős, strapabíró. Tartós, stabil rögzítést biztosít a póthaj számára, így a vendégeket nem érhetik kellemetlen meglepetések a hajhosszabbítás után. A kristály keratinnal tökéletes frizurát lehet alkotni, pici illesztéseket lehet készíteni, kifejezetten a haj rögzítéséhez lett tervezve. Az alapanyag rendkívül népszerű a hajhosszabbító szakemberek körében, nem véletlenül, hiszen a keratin pozitív tulajdonságai, előnyei lehetővé teszik, hogy a szakemberek a legjobb szolgáltatást biztosítsák a vendégeknek. A kristály keratint hőillesztő gép használatával lehet felhelyezni a tincsekre. A hő hatására azonnal megolvad az alapanyag. Legyen szó nyári melegről, zsírosodó hajról, a keratint tartósságát semmilyen külső tényező nem befolyásolhatja. Az anyag erőssége miatt a póthaj leszedését ilyenkor célszerű szakemberre bízni, akinek megvannak a megfelelő eszközei az eltávolításhoz.

Ahhoz, hogy megtapasztalja a kristály keratin előnyeit, mindenképp megbízható helyről kell beszereznie az anyagot. Nagyon sokan Kínából rendelik az olcsóbb hamisítványt. Ha minket választ, nem érhetik kellemetlenségek, nálunk az eredeti olasz kristály keratinhoz juthat hozzá. Ezzel az anyaggal még kiválóbb végeredményt biztosíthat a hajhosszabbítás során. Az alapanyag folyamatosan elérhető a kínálatunkban, tőlünk mindig könnyedén beszerezheti a keratint. Áraink kedvezőek, anyagi szempontból is megéri minket választani. Ha kérdései lennének, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol készséggel állunk az érdeklődők rendelkezésére.

Póthaj ápolása: mit érdemes tudni róla?

póthaj ápolásapóthaj ápolása kiemelt figyelmet érdemel - az alábbiakból mindent megtudhat arról, hogyan őrizheti meg a póthaj kiváló állapotát!

A póthaj a felhelyezését követően gyönyörű, ám annak érdekében, hogy gyönyörű is maradjon, minden egyes nap sort kell keríteni a póthaj ápolására, és ezt sosem szabad kihagyni, ellenkező esetben számos problémával nézhet szembe az, aki póthajat visel. A póthaj ápolása azonban szerencsére nem bonyolult, és nem igényel különleges eszközöket, illetve szereket, csupán egy puha sörtéjű, váltakozó szálhosszúságú kefére és némi kókusz-, vagy olívaolajra van szükség hozzá.

Először azonban nézzük meg a póthaj ápolásának legfontosabb lépésére, a mosásra vonatkozó tudnivalókat. Mindig hátrahajtott fejjel mossunk hajat, ujjainkkal kifésülő mozdulatokat téve, majd ezt követően egy törölközővel nyomkodva kell azt megszárítani, a hajszárító használata pedig maximum közepes hőfokon lehetséges. Fontos tudni, hogy a póthaj illesztésére szolgáló, keratinos hőillesztés egyes samponok bizonyos összetevőitől feloldódik, a póthaj pedig leválik, ezért fontos gondosan megválasztani a sampon típusát, illetve tanácsot kérni. A gyümölcssav-, illetve alkoholtartalmú termékek szintén károsíthatják a póthajat, ezért ezek alkalmazása tilos! Lényeges még, hogy legfeljebb 3-4 naponta szabad hajat mosni, mert a gyakoribb hajmosástól a póthaj gyorsan kiszárad.

póthaj ápolásának következő lépése a fésülés, amire minden egyes nap sort kell keríteni, méghozzá reggel és este egyaránt, összesen minimum 30 percig. A kifésülést lágyan és óvatosan kell elvégezni a fentebb említett, puha sörtéjű kefével, és mindig száraz állapotban, azaz mosás előtt. Amikor a haj megszáradt, érdemes kókusz-, vagy olívaolajjal bedörzsölni, mert gyönyörű fényt és csillogást ad a hajnak, de más ápolószerek, így például proteintartalmú hajbalzsamok is használhatóak erre a célra.

Amennyiben kérdése lenne póthaj ápolásával, vagy termékeinkkel kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!

 

Szilikonos nanogyűrű, mikrogyűrű: vásároljon megbízható helyről!

Szilikonos mikrogyűrűk, nanogyűrűkSzilikonos mikrogyűrűknanogyűrűk minőségi kivitelben és a hozzávaló behúzó tűk kedvező áron nálunk kaphatóak.

Manapság többféle hajhosszabbítási technika is elérhető, amik közül az egyik legnépszerűbb típus a nanogyűrűzés. Az eljárás legnagyobb előnye, hogy teljesen természetes hatást lehet vele elérni, ezen kívül pedig nagyon kényelmes. Újra rakáskor nem rövidül a póthaj, mert nem kell újra keratinozni!  Ahhoz, hogy a vendégek mindezen előnyöket megtapasztalhassák, és a szakemberek a maximumot hozhassák ki a munkájukból, a nanogyűrűket megbízható helyről kell megvásárolni. Amennyiben Ön is a legjobbat szeretné nyújtani a hajhosszabbítás során, és a beszerzéshez nem találta még meg a megfelelő vállalkozást, ne kutasson tovább, mert jó helyen jár!

Cégünk tisztában van a szilikonos nanogyűrűk, egyéb hajhosszabbítási alapanyagok fontos szerepével, ezért kifogástalan minőségű termékkínálattal várjuk a vásárlókat. Garantáljuk, hogy elégedett lesz az alapanyagokkal, termékeinkkel nem érhetik kellemetlen meglepetések sem Önt, sem pedig a vendégeit. Az általunk kínált nanogyűrűkmikrogyűrűk a kor és a legmagasabb szakmai követelményeknek teljes mértékben megfelelnek, rendkívül színvonalas munkát adhat ki a kezéből. A termékek esetében a minőség mellett a kedvező árakra is odafigyelünk.

Szerezze be tőlünk a nanogyűrűketmikrogyűrűket, és alapozza meg a szakmai sikereket! Honlapunkon bővebb információkat is találhat kellékeinkről. Póthajat is vásárolhat tőlünk, így, ha minket választ, minden szükséges alapanyagot egy helyről vásárolhat meg, ezzel pedig rengeteg időt, energiát spórolhat meg. A beszerzéssel kapcsolatban hosszú távon számíthat ránk, tőlünk folyamatosan be tudja szerezni a munkához szükséges kellékeket. Ha kérdései lennének, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken!

 

Póthaj rendelésnél válasszon színvonalas terméket!

póthaj rendelésA hajhosszabbítás népszerű szolgáltatás, sok hölgy dönt úgy, hogy igénybe veszi. A dús és hosszú frizura sokak számára hajhosszabbítás nélkül csak álom maradna, mert nem olyan adottságokkal születtek vagy nincs türelmük megvárni, amíg megnő. A hajhosszabbítás nagyon jó lehetőséget kínál arra, hogy bármikor változtatni tudjon valaki a frizuráján, mindezt úgy, hogy teljesen természetes hatású lesz a végeredmény.

Egy hajhosszabbítással foglalkozó szakembernek éppen ezért nagy a felelőssége abban, hogy mit kínál az őt választó vendégeknek. A szakértelem megléte mellett fontos az is, hogy milyen póthajjal dolgozik, honnan rendel póthajat. Hiába dolgozik szépen valaki és ért a vendégek nyelvén, ha spórolni szeretne a póthaj rendelésen. Ez nagyon gyorsan megbosszulja magát és negatív következményeket von maga után.

Egy igazi szakembernek mindig ragaszkodnia kell egy bizonyos színvonalhoz és igényesnek kell lennie a munkájára. Aki komolyan gondolja a szakmában való jelenlétét, annak meg kell gondolnia, hogy mihez adja a nevét. Ez nemcsak a pénzről szól, hanem arról, hogy hosszú távon milyen színben tűnik majd fel a vendégek és a szakma előtt egy szakember.

póthaj rendelést intézze olyan céggel, aminek a termékeiben nem fog csalódni, és ennek köszönhetően a vendégei is elégedettek lesznek az új frizurájukkal. A póthaj rendelést intézze nálunk és vásároljon valóban minőségi póthajat! Az általunk eladásra kínált póthajak egyedülálló színvonalat képviselnek a piacon. Ha tőlünk rendel póthajat, akkor megkíméli magát a plusz munkától és még a kiadásokon is spórolhat. Miért? Csakis olyan póthajakat adunk tovább, amiket már mi magunk átválogattunk, tehát a rövid szálakat kiszelektáltuk a copfokból. Ez ár-érték arányban kiváló póthajakat jelent, hiszen a póthaj rendelés nem jár veszteséggel.

Amennyiben a póthaj rendelést velünk szeretné bonyolítani ezentúl, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatotPóthaj rendelést csak telefonon veszünk fel.

 

Balul sült el a hajfestés vagy a fodrász tönkretette a haját? A póthaj visszaadja önbizalmát!

póthajKönnyen megesik, hogy rossz döntést hoz valaki a fodrásznál, és levágatja a hosszú haját, az új frizura pedig nem a várakozásainak megfelelő lesz. A kontár fodrászok vagy az otthoni hajfestés áldozatainak gyakran meg kell válniuk tincseiktől, hogy a sérült haj regenerálódni tudjon. Nekik segíthet a póthaj vásárlása és annak viselése hajhosszabbítással. A póthaj nemcsak a haj hosszának növeléséhez alkalmas, de a természetes frizura dúsítására is. Az eredmény nagy mértékben függ attól is,  hogy milyen póthajat választ valaki és attól is, hogy  a hajhosszabbítást kire bízza, illetve milyen technikával teszik fel azt.

A természetes hatás érdekében, nekünk magyaroknak az európai póthaj kiválasztása az ajánlott. Ez az a típus, ami illik az eredeti hajunkhoz, nem üt el tőle és a minősége is kifogástalan. A szakszerűen illesztett európai póthaj akár két éven keresztül is hordható. Akinek egy kicsit erősebb szálú haja van, annak jó választás lehet az ázsiai póthaj, amennyiben jó minőségű, egy fejről levágott natúr copfot tudunk beszerezni! Ügyelni kell arra, hogy a megvásárolt póthaj valóban natúr legyen és olyan, amit nem kezeltek vegyszerrel. Ugyanis Ázsiában a hajak szőkítését, festését a legolcsóbb anyagokkal és technológiákkal végzik, ezért nem túl jó minőségűek.

A minőség mellett a mennyiség meghatározása is fontos. Ha valakinek dúsabb a haja, a hajhosszabbításhoz is több póthajra van szüksége.

A valódi póthaj hosszú távra szól. Aki alkalmi hosszabbítást, dúsítást szeretne, annak a vegykezelt, rövid élettartamú ázsiai póthaj is megfelelő. Keresse fel üzletünket, ha a póthajakból kiváló ár-érték arányúakat keres. Európai és ázsiai póthajak nagy választékát találja nálunk!

 

Mire kell ügyelni a póthaj kiválasztásakor?

póthaj Ha hajhosszabbításról van szó, manapság többféle típusú, hosszúságú póthaj közül is lehet válogatni.

Egyeseknek nehézséget okozhat kiválasztani az ideális póthajat, azonban, ha a vendég tisztában van a legfontosabb tudnivalókkal ezzel kapcsolatban, nem jelenthet kihívást döntést hozni.

Sokan már a hajhosszúságnál elakadnak. Ilyenkor érdemes figyelembe venni a testmagasságot, mert például egy 40 cm-es hosszúságú póthaj magasabb hölgyeknek csak a vállukig ér. Alacsony lányoknak ez a hosszúság akár a lapockát is érintheti. Ebből arra is lehet következtetni, hogy a póthaj viselésével kihangsúlyozható a magasság, vagy pedig el lehet róla terelni a figyelmet. 

Az ideális póthaj megtalálásához a minőséget is előtérbe kell helyezni. A természetes hatás elérésének érdekében mindenképp olyan alapanyagra van szükség a hajhosszabbításhoz, ami szerkezetileg százszázalékban megegyezik a vendég eredeti hajával.

Ha kérdései lennének a témával vagy termékeinkkel kapcsolatban, keressen bennünket telefonon!

 

A legfontosabb tudnivalók a póthaj ápolásával kapcsolatban

póthaj ápolásA hajhosszabbítással foglalkozó szakemberek nem győzik kihangsúlyozni a vendégek számára, hogy mennyire fontos a póthaj rendszeres ápolása. Sokkal több törődést igényel, mint a saját haj, mert a póthaj nem kapja meg a hajhagymákon keresztül a táplálást. Nem elegendő, ha a hölgyek csak bebalzsamozzák a hajukat. Naponta legalább fél órát szükséges foglalkozni a póthaj ápolásával!

A póthaj ápolásával kapcsolatban az első és legfontosabb teendő az alapos fésülés. Ha ez nem történik meg, rövid idő alatt összecsomósodik a haj, és csak nagy küzdelmek árán lehet megszabadulni a gubancoktól. A gondozás másik fontos része a hajpakolás és a hajvégápoló használata. A pakolást hetente kétszer ajánlott megismételni, a hajvégápolót pedig többször, akár háromszor, négyszer is lehet használni. A póthajak ápolásához azok az ideális samponok, balzsamok, amik tejproteint, keratint tartalmaznak. Viszont kerülnünk kell a szilikon, illetve magas alkohol tartalmú, valamint gyümölcssavas samponokat, ápolószereket!

Amennyiben kérdései lennének, vagy termékeinkről szeretne bővebb információkat megtudni, hívjon telefonon!

 

Európai hajat áruló Hajhosszabbítók, Kereskedők, Szalonok!

Az európai haj Magyarországon a legolcsóbb!

Tőlünk keletre sokkal drágább! Kievben és Moszkvában konkrétan több, mint kétszerese az itthoni áraknak! Nem véletlen, hogy a kievi és moszkvai kereskedők állandóan meg akarják venni az európai hajkészletünket alku nélkül. A Romániából jövő hajakat pedig hagyjuk, az a folyamatos átverések talaja….. A jó minőségű román hajakat a moldovai kereskedők vásárolják fel és eladják Moszkvába! Tőlünk északról és nyugatról nem jön európai haj, ők is tőlünk vásárolnak európai hajat.

Tehát, ha ti az európai hajat nem Magyarországon szerzitek be, akkor csak sokkal drágábban tudjátok megvenni (de akkor meg azt nem értem, hogyan tudjátok olcsóbban adni, mint az itthoni magyar haj árak??)

Viszont Magyarországon 6 kereskedésben kapsz kereskedelmi mennyiségben európai hajat!  (2-3 copfja minden fodrásznak lehet, aki hajakat vág)

Tehát, ha te nem ebben a 6 kereskedésben szerzed be az európai hajakat, akkor neked nem európai hajad van!

Ha te ezt másképpen látod, gondolod, vagy "tudod", akkor te teljesen tudatlan vagy a hajakhoz! Valószínűleg valaki jól megvezetett téged! (megvezetni persze csak azt lehet, aki nem ért hozzá) De, ha te jobban hiszel egy szélhámos hazudozónak, mint a szakembereknek, akkor mindig is tudatlan maradsz a hajakhoz...

Persze nem mindenki tudatlan, aki európainak árulja az ázsiai hajait! Vannak akik tudják, hogy mit árulnak! Na, ők a még rosszabbak! Mert ők tudatosan és szándékosan csapják be a vevőiket, a szemedbe hazudnak és  hülyének nézik a szakmabélieket!

Hogy mindenki európainak árulja a hajait és mindenki csak európai hajat akar venni ez azért van, lett, mert a laikusok úgy "tudják", hogy csak az európai haj a jó! Tévednek a laikusok, tudatlanok a laikusok! Az ázsiai haj sokkal egészségesebb, tartósabb, mint az európai haj! Mi is több ázsiai hajat adunk el, mint európait! Persze, van akinek a hajszerkezetébe csak az európai haj illik. De ők vannak kevesebben! Nem véletlen, hogy a Magyarországon eladott hajak 90%-a ázsiai haj! És ezen vevők nagy része úgy tudja, hogy az ő fején európai póthaj van ...

Közép-Európa legnagyobb európai hajkészletével rendelkezünk. Ahányszor kint voltam a moszkvai, vagy kievi nagy kereskedőknél, náluk sem volt akkora készlet, mint nálunk. Persze az is igaz, hogy náluk folyamatosan sorban állnak az izraeli és amerikai parókások! Ezért is adják, adhatják kétszer annyiért az európai hajat, mint mi!

 

Kristály keratin:

Van az eredeti olasz kristály keratin, amit Olaszországban gyártanak. És van az "eredeti olasz kristálykeratin", amit Kínában gyártanak! Legtöbben Kínából rendelik! Ott olcsóbb, mint az olasz gyártó cégnél ! Azt hiszem ebből mindent lehet érteni.......
Fentiek miatt én hiteles dokumentációt kérnék vásárláskor a származásáról!
Nálunk 1 dkg = 1.000.- , 10 dkg = 7.000.- , 1 kg = 60.000.- , Filmkeratin 1 dkg = 1.200.-

A kristály keratinról tudni kell, hogy annak egyetlen gyártója van Olaszországban. Minden esetben 1 kg-os, vákumcsomagolásban adják az árút. 6 éve van kapcsolatunk a gyártóval és azóta mindig így csomagolnak! Tehát az eredeti kristálykeratin csomagolása így néz ki:

kristály keratin