Flickr
Twitter
Tweets by HairHajker
Blogger
Google+
Youtube
Pinterest

Mobilbarát oldalOldalunk mobilbarát nézettel is rendelkezik

Európai haj

Mielőtt európai hajat vásárolna, olvassa el az alábbiakat:

Európai haj – konkrétan magyar haj – tekintetében Közép-Európa legnagyobb hajválasztékával rendelkezünk.

Ha minőségi európai hajat szeretne keressen fel minket!

magyar hajak

                                                                       

szláv hajaink

     Mit jelent az, hogy osztályozott európai haj?

Választékunkban több száz natúr, festetlen copfból válogathatnak az érdeklődők. Ezeket kiosztályozva áruljuk, vagyis a copfokból már ki vannak szedve a rövid hajszálak, nincs bennük hulladék! Az "osztályozott haj" ugyanis nem minőségi jelző, hanem a rövid szálak kiszedését jelenti. Az olyan copfokat, amelyekből a rövid hajszálak még nincsenek kiszedve, tilos felhasználni hajhosszabbításhoz! Viszont a kiszedés során a copf tömegének 15-30 %-a elvész, így a kereskedők jobban szeretik osztályozatlanul értékesíteni a hajhosszabbításra szánt póthajakat.

Az osztályozatlan póthaj könnyen felismerhető: fent sokkal tömörebb a benne lévő rövid hajszálak miatt, és felül van összegumizva. Az osztályozott haj viszont középtájon van összefogva, gumizva, és egyenletesebb vastagságú.

 

Ázsiai vagy európai haj?

Mi nem a mindenütt megtalálható, mindenki által árult durvább szálú, sötét színű ázsiai hajakat kínáljuk európai haj jelzővel illetve! Nálunk a világosabb színekben elérhető, finom, vékonyszálú magyar hajakból válogathatnak vásárlóink, amik természetesnek és esztétikusnak hatnak egy európai ember által viselt hajhosszabbításnál.

Napjainkban az európai nők többsége színezi, festeti, daueroltatja, vasalja a haját, és ezen műveletek káros hatásait balzsamokkal, pakolásokkal, különféle hajvég ápolókkal próbálja kompenzálni. Azonban ezek a regeneráló szerek csupán felszínes megoldást nyújtanak, a haj szerkezete ettől még károsodott marad. Márpedig a szerkezetében súlyosan roncsolt haj alkalmatlan a hajhosszabbításhoz való felhasználásra.

Fentiek miatt egyre nehezebb a hajhosszabbításra alkalmas európai hajak megtalálása, begyűjtése, ám ennek ellenére szinte mindenki ilyen európai hajat árul. Összesen sincs annyi levágott európai copf a Földön, mint amennyit Magyarországon hirdetnek európai haj gyanánt az ún. "hajkereskedők". Eláruljuk: az a sok sötétbarna, vastag szálú haj, mind Kínából és Vietnamból származik.

Mi az európai hajak mellett ázsiai hajakat is árulunk, négy különböző ázsiai területről hozunk be hajakat. Ezért nálunk össze lehet hasonlítani, meg lehet nézni, meg lehet tapintani, hogy mi a különbség az ázsiai haj és az európai haj között.

 

Honnan származik az általunk forgalmazott európai haj?

A nálunk kapható copfokat olyan területekről gyűjtjük be, amelyek többségében magyarok laknak, így ezek a legalkalmasabbak a magyar nők számára a hajhosszabbításhoz, hajpótláshoz. Fokozott figyelmet fordítunk arra, hogy az általunk kínált póthajak vegyszerkezeléstől mentesek legyenek. Ennek köszönhetően egészséges, gyönyörűen fénylő, természetes színű, VALÓDI NYERS EURÓPAI HAJAT tudunk biztosítani.

Mivel a copfokból az osztályozás során kiszedjük a rövid szálakat, így azok tökéletesen alkalmasak hajfelvarrás, hőillesztés, mikrogyűrűzés, stb. előkészítésére, vagyis tresszelésre (hajfelvarráshoz) és tincsezésre (hőillesztéshez, mikrogyűrűzéshez). Professzionális eszközökkel és szerszámokkal rendelkezünk, így megrendelés esetén mind a tresszelést, mind a tincsezést el tudjuk végezni hajveszteség nélkül.

 

Mi a helyzet az ázsiai hajakkal?

Természetesen, választékunkban megtalálhatóak a sötétebb színű ázsiai hajak is, de mi ezeket nem nevezzük európainak! Áruk is sokkal olcsóbb, mint az európai haj esetében; 26-30.000 Ft / 100 gr. árban kaphatóak kiosztályozatlanul! A különbség más hajkereskedőkkel szemben, hogy mi elmondjuk ezek tényleges származását és nem próbáljuk európai hajként eladni.

A valódi európai haj lényegesen drágább, mert beszerzése költségesebb és egyre nehezebb jó minőségűt találni. Gondoljon csak bele: Hány magyar lánynak van festetlen, nem fazonra nyírt, nem vasalt, nem dauerolt frizurája? Mert mi az ilyen hajakat meg sem vesszük, hiszen ezek már alkalmatlanok hajhosszabbításhoz.

Természetesen nem minden esetben, és nem kizárólag az európai haj a legmegfelelőbb a hajhosszabbításhoz, de azoknak, akiknek igazán vékonyszálú, sérülékenyebb és világos hajuk van, nagy eséllyel csak az európai hajak között lehet megfelelőt találni.

 

Miért előnyös választás az európai haj?

Manapság egyre többen döntenek a hajhosszabbítás, illetve a póthaj alkalmazása mellett. Ennek legfőbb oka az, hogy a legtöbb nő gyönyörű, hosszú, dús hajkoronára vágyik. Azonban a rendszeres vegykezelés, hőkezelés erősen roncsolja hajunkat, emellett sokaknak alapvetően nem nő olyan ütemben, ahogy azt szeretnék. Természetesen a póthaj azok számára is előnyös, akiknek ritka, vékonyszálú és lelapuló a hajuk.

Ahhoz, hogy eldönthessük, milyen póthajat válasszunk, érdemes konzultálni valóban megbízható, tapasztalt szakemberrel. Az európai haj főként azok számára javallott, akiknek világosabb árnyalatú és vékony szálú a hajuk.  Tény, hogy az európai haj sokkal ritkább, nehezebben beszerezhető póthaj alapanyag, ezért unikumnak számít. Ez az oka annak, hogy a legtöbb "hajkereskedő" európai haj megnevezéssel árulja az Ázsiából érkező póthajat.

Ha minőségi és egyedülálló valóban európai hajat szeretne, forduljon hozzánk bizalommal, és válasszon széles kínálatunkból!

Az európai póthaj jellegzetességeiről:

 

európai haj

 

Magyarországon a hajhosszabbítás, hajdúsítás terén az európai haj a legnépszerűbb. Ennek oka az a féligazság, hogy ezzel a típusú emberi póthajjal lehet elérni a legtermészetesebb hatást. Ez a feltételezés annyiban igaz, hogy a nagyon vékonyszálú hajjal rendelkező hölgyek az európai haj készletből találhatnak a legmegfelelőbbet a saját hajuk szerkezetéhez.  Sok hajkereskedésben "európai haj" néven árulják az ázsiai hajat, azonban nagyon kevés helyen lehet beszerezni valódi európai hajat, ezért nagyon sok olyan vásárlóval találkozunk, akik évekig azt hitték, hogy európai hajat viselnek, ugyanis az ázsiai póthajat hitték európai póthajnak addig, amíg megmutattuk a mi valódi európai magyar és szláv hajainkat!

Legyen Ön akár gyakorlott póthaj viselő, akár csak most ismerkedik a különböző póthaj típusokkal, mi segítünk, hogy végül az igényeinak megfelelő póthaj kerüljön kiválasztásra.

A valódi európai póthaj ritkaság és nehezen beszerezhető. A legtöbb európai haj vékonyabb szálú és puhább tapintású, mint a távol-keleti póthaj. Megtalálható közöttük a teljesen egyenestől a hullámoson keresztül a göndör szerkezetűig. A legtöbb európai haj enyhén hullámos, a legritkább pedig a göndör. Natúr színüket tekintve az ősz hajszíntől kezdve a szőkén és világos barnán, valamint a vörös árnyalatokon át egészen a sötét barnáig találhatunk ebből a típusból. A legtöbb európai póthaj közép barna. Az ősz, vörös és szőke tónusok ritkaságnak számítanak.

Az európai póthaj általában vékony szálú, lágy, puha tapintású. Találhatunk közöttük azonban extra vékony szálú, vagy ritkán nagyon vastag szálú hajat is. Mivel az extra vékony szálú haj jellemzően nem tud nagyon hosszúra megnőni, így ebből a fajtából csak rövidebbek szoktak lenni.

Mi igyekszünk folyamatosan a maximumot és a lehető legjobbat nyújtani minden kedves vásárlónknak, hogy valóban igényes végeredmény születhessen a hajhosszabbítás, dúsítás során. Ha több információra lenne szüksége a hajainkról, kérjük jöjjön el üzletünkbe, készséggel állunk rendelkezésére!

Ezért jöjjön el hozzánk, ezért vegye nálunk a hajat!

  • Nem mondjuk az ázsiaira, hogy európai haj.
  • A miénk a legnagyobb európai haj választék Közép-Európában.
  • Nekünk van a legnagyobb tapasztalatunk és szakmai hozzáértésünk e téren, és erre a kijelentésünkre is maximális garanciát vállalunk!
  • Nem véletlenül szereztünk a hajkereskedés szakmán belül is nagy elismerést!

Egyébként hajhosszabbítás terén is a legprofibb csapattal rendelkezünk (a legjobb szakemberekkel dolgozunk együtt).

                                                                    

 

Minek köszönhető az európai haj népszerűsége?

A hajhosszabbítás a hölgyek körében évek óta igen népszerű, aminek segítségével látványosabb, dúsabb hajkoronára tehetnek szert.

A hajhosszabbításhoz különböző típusú póthajból válogathatnak, de az esetek többségében az európai hajra esik a választásuk.

Egyes esetekben csak az európai póthaj igazán alkalmas a saját hajhoz, ami nem kelt természetellenes hatást. Ugyanis vannak olyan hölgyek, akiknek extra vékonyszálú hajuk van, és ilyen típusú póthaj csak a valódi európai póthajak között található.

Az európai haj beszerzése sokkal körülményesebb, mint például az ázsiai póthajé, ezért a piacon rengeteg hamisítvánnyal is találkozhatunk, emiatt nagyon fontos, hogy csakis megbízható helyről szerezzük be az európai hajat! Mint minden póthajat, az európai hajat is igény szerint a saját hajunk színére festethetjük, vagy szőkíttethetjük, ennek köszönhetően mindenki megtalálja a hajához illő színárnyalatot. Az európai haj is szakszerű ápolást igényel, annak érdekében, hogy hosszú ideig megőrizze szépségét, kifogástalan állapotát.

Nálunk valóban minőségi, európai póthajat talál!

Minek köszönhető az európai haj népszerűsége?
európai haj
hajker.hu
szláv haj

 

Ha európai póthajat vásárolna keressen fel minket elérhetőségeinken!

 

Minden, amit érdemes tudni az európai póthajról:

Az átlagos, minden hajkereskedésben beszerezhető póthaj többnyire Ázsiából származik, vagyis sötét színű, vastag szálú, és éppen e tulajdonságai miatt nem igazán alkalmas a magyar nők hajának hosszabbítására. Az átlagos európai nő haja ugyanis jóval vékonyabb, ráadásul világos, és hiába kezelik az ázsiai póthajat, felrakás után is jól látható marad a saját és a póthaj közötti különbség. A legjobb minőséget és végeredményt csak az európai póthaj képes biztosítani, ám ennek beszerzése meglehetősen nehéz.

Az európai póthaj sajnos a beszerzési nehézségek miatt meglehetősen drága is, ám az ár-érték aránya tökéletes. Csakis olyan haj alkalmas póthajnak, amelyik teljesen természetes, vagyis nincs festve, dauerolva, nem érték káros mechanikai hatások, nem volt vasalva sem, és nem töredezett.  Mivel kevés ilyen nő akad, aki nem festi, nem vasalja a haját, és még kevesebb azok száma, akik megválnának a tökéletes hajuktól, az európai póthaj gyűjtése komoly akadályokba ütközik; ennek köszönhető a magas ára.

Cserébe viszont az európai póthaj ugyanolyan szerkezetű és vastagságú szálakból áll, mint a magyar nők legtöbbjének haja, aminek köszönhetően a hajhosszabbítás végeredménye egy teljesen egységes frizura lesz, ami a laikus szem számára megkülönböztethetetlen a természetesen hosszú és sűrű hajzuhatagtól.

Kínálatunkból olyan európai póthaj szerezhető be, ami valóban Európában került begyűjtésre, és nem csupán ázsiai haj némi utókezeléssel! Mivel nálunk mindkét típus beszerezhető, így Ön is leellenőrizheti a különbséget, tehát biztos lehet benne, hogy amit nálunk vásárol, az valóban az is, aminek nevezik!

Ha felkeltettük az érdeklődését, forduljon hozzánk bizalommal, és vásároljon garantáltan eredeti, európai póthajat az Erika Hajkereskedés készletéből! Amennyiben pedig kérdése lenne, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén!

 

Az európai hajnak csak natúr, festetlen állapotban van értéke és kereslete! Európai hajat sem hazánkban, sem külföldön előre nem dolgoznak fel, azaz nem festenek be, nem tincseznek fel, nem tresszelnek fel. Ritka haj és ha a copfot 1 módszerhez, mondjuk hőillesztéshez feltincsezzük, akkor ez a copf csak annak jó, akinek hőillesztés fog  kelleni és a többi 7 fajta technikához így nem lesz megfelelő!

Ezért mi a megvásárolt copfot a vevő igényeinek megfelelően a választott hajhosszabbítási technikához előkészítjük 2 munkanapos határidővel. Azaz tincsezzük hőillesztéshez, nano gyűrűhöz, mikro gyűrűhöz, hüvelyhez, tresszeljük a vásárló egyéni fejméretére! Csak kartácsból dolgozunk, hogy a lehető legkisebb veszteség keletkezzen a póthaj előkészítésénél!