Flickr
Twitter
Tweets by HairHajker
Blogger
Google+
Youtube
Pinterest

Mobilbarát oldalOldalunk mobilbarát nézettel is rendelkezik

Hajhosszabbítás

A hajfelvarrás menete:                           

A hajfelvarrás során a saját hajból vékony fonatokat készítünk vízszintes sorokban, és ezekhez erősítjük hozzá a tresszelt póthajat egy speciális, természetes alapanyagú cérnával.

A hajfelvarrás több sorban is megismételhető; érdemes annyi takaró hajat hagyni, hogy ne legyen látható a póthaj rögzítési helye és az eredmény természetesnek hasson. Az így készült hajhosszabbítás (az ápolási tanácsok betartásával) nagyjából 2 hónapig viselhető, utána tanácsos az eljárást megismételni.

hajfelvarrás

Mik a hajfelvarrás előnyei és hátrányai?

Előnyök:

- ez a fajta hajhosszabbítás kevésbé időigényes, a póthaj gyorsan és

  könnyen felhelyezhető, lletve leszedhető

- a póthaj megőrzi hosszúságát a leszedés-felrakás után is

- kedvező munkadíj

Hátrányok:

- az így készült hajhosszabbításnál néhány hajviselet (pl. szoros copf)

  nem előnyös

- a frissen felvarrt póthaj pár napig kényelmetlen, fájdalmas lehet

A hőillesztés menete:

A hajhosszabbítási technikák közül jelenleg az egyik legmodernebb és legkedveltebb eljárás a keratinos hőillesztés. Ennek során a póthajat keratin (hajunk és körmünk fő építőanyaga) alapú hőillesztő anyaggal a saját hajból leválasztott vékony tincsekhez rögzítjük. A tincsek elkülönülnek egymástól, így ez a hajhosszabbítás technika természetes látványt és könnyed érzést biztosít. Mivel a hőillesztés rendkívül precíz munkát igényel, ne próbálkozzunk vele otthon, bízzuk gyakorlott szakemberre.

                                           

hőillesztéses hajhosszabbítás

                 

Mik a hőillesztéses hajhosszabbítás

előnyei és hátrányai?

Előnyök:

- az ilyen hajhosszabbítás teljesen észrevétlen, szinte bármilyen frizura

   viselésére alkalmas

- kényelmesebb érzetet nyújt, mint a hajfelvarrás, viselését könnyű megszokni                                                                                 

Hátrányok:

- időigényesebb a hajhosszabítás megvalósítása és a póthaj eltávolítása

  minden visszaillesztésnél (kb. 3 havonta) a póthaj rövidebb lesz 1-2 cm-rel

- munkadíja lényegesen drágább, mint a felvarrásé.

hajhosszabbítás

Nanogyűrűs hajhosszabbítás:

Nagyon népszerű lett a nanogyűrűs technika !

Előnye, hogy 3-4 szer is vissza lehet tenni áttincsezés nélkül, így nem rövidül a póthaj újrarakáskor.

Rövidebb idő a felrakása és a leszedése is, mint a hőillesztésnek.

Hátránya: Fémérzékenyeknek nem használható.

nano technika

Egyéb hajhosszabbítás módok

A fentieken kívül több módszer is létezik hajhosszabbítás készítésére

(pl. mikrogyűrűzés, mikrocsomózás, stb.), mi most csupán a három

legkedveltebb eljárást emeltük ki.

Hőillesztésünk natúr magyar hajból

hajhosszabbítás
hajhosszabbítás, 
hajhosszabbításunk magyar hajból

Nanogyűrűs hajhosszabbítás és a legfontosabb tudnivalók

A nanogyűrűs hajhosszabbítás egyike a kedvelt hajhosszabbítási eljárásoknak. A természetes hajkorona hosszabbítására, illetve dúsítására ma már több módszer is létezik, többféle technikát alkalmaznak a szakemberek. Miért érdemes éppen a nanogyűrűs hajhosszabbítást választani, ha póthajat szeretne feltetetni egy vendég? Mik az előnyei ennek a módszernek és kinek ajánlott a használata?

nanogyűrűs hajhosszabbítás a hideg technológiás eljárást képviseli. Ez azt jelenti, hogy a haj tincsek felrakásához mikrogyűrűket használnak és nem kell a hajat semmilyen hőhatásnak kitenni. Emellett a felrakás gyorsabb és könnyebb is, nincs szükség hosszú órákra hozzá. Amikor a haj elkezd lenőni, ugyanazokat a gyűrűket fel lehet használni, akár négyszer is. A nanogyűrűs hajhosszabbítás során a szakember kisebb tincsekkel dolgozik, a gyűrűk erős rögzítést adnak, amiket külön erre a célra tervezett fogóval nyomnak össze. A póthaj tincseit összesodorják, egy fémszálat csúsztatnak bele és a gyűrűbe, így rögzítik. Az eredmény szinte láthatatlan, természetes hatással bíró hajhosszabbítás, de fémérzékenyeknek nem ajánlott.

A hajhosszabbítás modern eljárásai lehetővé teszik, hogy minden frizura álma teljesüljön. Nem kell tovább vágyakozva néznie azokat a dús és hosszú hajkoronákat, amikkel Ön nem rendelkezik. Döntsön az egyszerű, gyors és látványos megoldás mellett, tegye félre a hajnövesztést és inkább kérjen időpontot nanogyűrűs hajhosszabbításra!

A hajhosszabbítás eredménye csak akkor lesz olyan, amilyennel a vendég is elégedett, ha a legjobb minőségű póthajjal dolgozó, a szakmájára igényes szakemberhez fordul. A póthaj minősége, a kellékek kifogástalansága vagy a profi szolgáltatások egyaránt hozzá járulnak ahhoz, hogy a végeredmény valóban természetes hatású és nem kevésbé szép is. A kereskedésünkben minden kelléke megvásárolható a hajhosszabbításnak, többek között a nanogyűrűs hajhosszabbítás kiegészítői is. Ha érdekli a termék kínálatunk, keressen minket bizalommal a honlapunkon szereplő elérhetőségek egyikén és tájékozódjon!

Hajhosszabbítás Budapesten prémium termékek használatával

hajhosszabbítás budapesthajhosszabbítás Budapesten, a legjobb termékek felhasználásával. A haj olyan része a megjelenésnek, amire férfiak és nők egyaránt érzékenyek. A szép, egészséges, divatos frizura sokszor képes ellensúlyozni a megjelenés egyéb hiányosságait is. A haj és annak hiánya is azonnal feltűnik, de az utóbbit szerencsére lehet pótolni. A valódi póthaj szakszerű felhelyezésével dúsabb vagy hosszabb frizurája lehet bárkinek, akár egyszerre mindkettő megvalósítható.

hajhosszabbításra Budapesten is sor kerülhet, ehhez persze nem árt tisztában lenni azzal, hogy mit kínálnak a helyi üzletek és szolgáltatások. A kereskedésünkben minden vásárló megtalálja azt, ami a céljaihoz, a budapesti hajhosszabbításhoz a legjobban megfelel. Az üzletünkben minden olyan termék, alapanyag, kellék és kiegészítő megtalálható, aminek a hajhosszabbításhoz köze van. Ez alól nem jelentenek kivételt maguk a póthajak sem.

Forduljon hozzánk bizalommal, ha saját vállalkozást visz és Budapesten hajhosszabbítással foglalkozik, de akkor se kerülje el a boltunkat, ha még a hajpótlás előtt áll és esetleg maga szeretné kiválasztani azt a pórhajat, amit majd a szakember fog feltenni.

A budapesti hajhosszabbításhoz budapesti póthaj és kellék kereskedést érdemes választani első lépésként. Amennyiben ragyogó, dús, látványos és gyönyörű frizura megalkotása a cél, mindig az alapoknál kell kezdeni. Találja meg az alapokhoz való termékeket nálunk!

Szeretettel várjuk személyesen is a vásárlókat nyitva tartási időben, de hajkereskedésünkből van lehetőség rendelésre is. A megrendelt termékeket futárral küldjük el a vásárlók által megadott címre. A termék kínálatunk színvonalát dicséri az egyre növekvő köre vásárlóinknak és a számos, elégedett, visszatérő vendég is. A hajkereskedésünkben a budapesti hajhosszabbítás  kellékeit egy helyen megtalálja, nálunk jó áron vásárolhat.

Amennyiben bárnilyen kérdése van az általunk forgalmazott termékekről, csak lépjen kapcsoltba az üzlettel az egyik megadott elérhetőségen! Velünk a szép haj egyszerűen elérhető.

Hajhosszabbítási kisokos: A kristálykeratin szerepe

hajhosszabbításManapság egyre nagyobb népszerűségnek örvend a hajhosszabbítás. Számtalan előnye mellett a praktikuma miatt is kedvelik, hiszen viszonylag rövid idő alatt varázsolhatunk rövid hajból, hosszú és dús hajkoronát.

A hajhosszabbításnak különböző típusai léteznek, most az egyik legnépszerűbbet emeljük ki az alkalmazott eljárások közül. Mi a hőillesztéses technikához az eredeti kristálykeratin nevű kötőanyagot használjuk, mely anyag tökéletesen megfelel a mikro gyűrűzés és hüvelyezés előkészítéséhez is. Az eredeti kristálykeratin víztiszta átlátszó, kissé UV fényű, apró kristályszem alakú anyag, mely tökéletes bármilyen színű és típusú haj felhelyezéséhez! Az eredeti kristálykeratinnal végzett hajhosszabbítás roppant tartós és minőségi, illetve nem csak az első hajhosszabbításhoz, hanem az újra tincsezéshez is megbízható hajhosszabbítási kellék.

Fontos azonban leszögezni, hogy a kristálykeratinnal rögzített póthaj is speciális ápolást igényel, melyről természetesen többet is megtudhat szakembereink segítségével! Ha igazán lenyűgöző és természetes hatású hajhosszabbításra vágyik, akkor forduljon hozzánk bizalommal!

 

 

 

A hajfelvarrás előnyeiről bővebben

a hajfelvarrás előnyeiSzeretne tájékozódni a hajfelvarrás előnyeiről? Most itt a lehetőség, hogy hasznos információkhoz hozzájusson, minőségi anyagokat kínálunk a munkához!

Manapság igen népszerű szolgáltatásnak számít a hajhosszabbítás, aminek köszönhetően bárki számára adott a lehetőség, hogy hamar, kényelmesen dús és hosszú hajkoronára tegyen szert. Nagyon sokféle technikai eljárás közül válogathatnak a vendégek. Gyakran a hajfelvarrás az, ami felkelti az érdeklődést, azonban nem mindenki tud erről sokat.

Mit kell tudni a hajfelvarrás előnyeiről?

A hajfelvarrás több pozitívummal is rendelkezik. Az első és legfontosabb, hogy nincsenek vegyi anyagok és a hőterhelés miatt sem kell aggódni, a vendégek eredeti haja nincsen kitéve a különböző kockázatoknak.

Akik csak azért nem vállalták eddig a hajhosszabbítást, mert nem volt rá idejük, van számukra egy jó hírünk: a hajfelvarrás a többi technikához képest kevésbé időigényes folyamat, a póthaj nagyon hamar és egyszerűen felhelyezhető, így ez esetben valóban nagyon hamar lehet élvezni a dús hajkorona látványát, tapintását. A póthaj képes megőrizni a hosszúságát is.

A gyorsaság a leszedésénél is tapasztalható! Lényeges információ még, hogy a hajfelvarrásnál kedvezőbb munkadíjra lehet számítani.

Tengervíz, gyümölcssavas hajsamponok, ápolók? Nem jelenthetnek problémát!

Bizonyos illesztések érzékenyek lehetnek a gyümölcssavas samponokra vagy a tengervízre, így a vendégeknek nagyon át kell gondolniuk, hogy végül melyik technikát választják. A hajfelvarrásnál nem kell aggódni az említett tényezők miatt, hiszen az illesztések jól tűrik a külső hatásokat, megőrzik a tartásukat, nem lehet panasz az összképre.

A hajfelvarrás kényelmesebb, kompromisszummentesebb megoldást kínál. A szakemberek a munkájukhoz kínálatunkból kiváló minőségű póthajat vásárolhatnak. Garantáljuk, hogy elégedett lesz a termékeinkkel.

Honlapunkon bővebb információkat is találhat. Ha kérdései lennének, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.

Miért fontos, hogy megbízható helyről vásároljon póthajat?

póthajAz elmúlt években már óriási népszerűségnek örvend a póthaj, ugyanis alkalmazásával bárki számára elérhetővé válik a dús és hosszú hajkorona. Mivel egyre nagyobb a kereslet a különböző típusú és színű póthajakra, folyamatosan nő azoknak a kereskedéseknek a száma, ahonnan beszerezhetők a hajhosszabbításhoz szükséges alapanyagok. Vásárláskor azonban nagyon körültekintőnek kell lenni, és csak megbízható helyről szabad póthajat rendelni, mert egyébként problémák merülhetnek fel.

A minőségi termékek mellett sajnos nagyon sok silány póthajjal is lehet találkozni, amiket főként arról lehet megismerni elsőre, hogy feltűnően kedvező áron kínálják őket. A rossz minőségű póthaj nagyon nehezen kezelhető, még úgy is, hogy a viselője odafigyel a szakszerű ápolására. Nem ritka, hogy már az első hajmosások után gubancolódik a kétes eredetű, olcsó póthaj, emiatt igazi kihívást jelent a kifésülése is. Az előre csomagolt póthajaknál főként savas fürdőt használnak, majd a terméket bevonják szilikonréteggel, ez pedig fényessé, vonzóbbá teszi a portékát. Ezeknél a póthajaknál pár hajmosást követően a szilikonréteg lekophat, a haj egyre kezelhetetlenebbé válik, és még ragyogó színéből is veszít. A végeredmény száraz, törött, fakó póthaj, ami jelentős mértékben rontja a viselő igényes megjelenését. Amennyiben megbízható helyről vásárol póthajat, ilyen kellemetlenséggel nem fog szembesülni a vásárló. A minőségi terméket sokkal egyszerűbb kezelni, és hosszú ideig megőrzi igényes látványát.

Ha Ön még nem talált megbízható helyet a póthaj vásárláshoz, ne kutasson tovább, mert jó helyen jár! Választékunkban kizárólag minőségi termékeket találhat, amikben garantáljuk, hogy nem fog csalódni. Termékeink felhasználásával valóban szép és dús hajkoronája lehet Önnek és vendégeinek is! Ha kérdései lennének a választékunkban található póthaj típusokkal kapcsolatban, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken, kollégáink készséggel állnak az Ön rendelkezésére!