Flickr
Twitter
Tweets by HairHajker
Blogger
Google+
Youtube
Pinterest

Mobilbarát oldalOldalunk mobilbarát nézettel is rendelkezik

Kellékek

A hőillesztés és a mikrogyűrűzés, nanogyűrűzés kellékeit áruljuk. Nálunk az eredeti olasz kristály keratin kapható. Öt fajta hőillesztő gép és különböző méretű és színű mikrogyűrű és nanogyűrű közül választhat.. Tressz csat is több színben van nálunk, leszedő fogó, tincsező fogó, behúzótű, a kristálykeratin leoldó folyadéka is kapható.

keratin
Kristálykeratin , filmkeratin

 

 

Kristály keratin:
  1.000.-
Ft / 1 dkg
Kristály keratin:
  7.000.-
Ft / 10 dkg
Kristály keratin:
60.000.-
Ft / 1 kg
Film keratin:
  1.200.-
Ft / 1 dkg
Film keratin:
80.000.-
Ft / 1 kg
Keratin rúd (gyanta)
      -     
      -
Tressz csat:
     200.-
Ft / db
Leoldó folyadék 1 dl
  3.000.-
Ft / dl
Szeparátor korong:
     100.-
Ft / db
Leszedő fogó:
  2.000.-
Ft / db
Tincsező fogó:
  4.000.-
Ft / db
Behúzó tű mikro-nano:
  1.000.-
Ft / db
Speciális hajkefe:
  2.000.-
Ft / db
Kartács:
16.000.-
Ft / db
Mikrogyűrű 
  1.000.-
Ft / 100 db
Mikrogyűrű 
  7.000.-
Ft / 1000 db
Mikrogyűrű szilikonos
  1.000.-
Ft / 100 db
Mikrogyűrű szilikonos 
  8.000.-
Ft / 1000 db
         Nanogyűrű szilikonos        1.300.-  Ft / 100 db           
         Nanogyűrű szilikonos  11.000.-Ft / 1000 db            
          Nanogyűrű fogó  4.000.-Ft / db
         Hőillesztő gép            9.000.- Ft / db

 

Áraink tartalmazzák az ÁFA-t.

Ide kattintva megtekintheti póthaj árainkat is

                                                  

 

tressz csat

                                                                       

nano gyűrű
nano gyűrű

                             

                                                                                                       

Kristály keratin, a kellemetlenségek elkerülésének érdekében!

kristály keratin alkalmazásaA kristály keratin alkalmazásával nem érhetik kellemetlen meglepetések az embert a póthajjal kapcsolatban. Válassza a tartós megoldást!

A hajhosszabbítás igen népszerű szolgáltatás, hiszen így a hölgyek csodálatos, hosszú, dús hajkoronára tehetnek szert. Ahhoz, hogy a szakemberek minőségi munkát tudjanak végezni, és a vendégeiket ne érjék kellemetlen meglepetések például a tincsek illesztésével kapcsolatban, körültekintőnek kell lenni az alapanyag kiválasztásakor. Nem véletlenül örvend óriási népszerűségnek a kristály keratin, ugyanis felhasználásával a vendégek hosszú ideig élvezhetik a dús, lenyűgöző szépségű hajkoronájuk érintését, látványát.

A kristály keratin stabil, tartós rögzítést biztosít a póthajnak, így nem fordulhat elő, hogy idő előtt leváljon. Nincs is annál kellemetlenebb, ha az ember hirtelen azzal szembesül, hogy a rögzítő anyag kezdi magát megadni. A kristály keratin nem okozhat ilyen kényes helyzeteket, nagyon megbízható, amellyel roppant igényes munkát tudnak végezni a szakemberek, ennek köszönhetően vendégeiknek mindig a maximumot tudják nyújtani a szolgáltatásuk során.

A kristály keratint azért is érdemes választani, mert esztétikailag is előnyösebb megoldást kínál. Mivel víztiszta színű, képes teljesen azonosulni az adott hajszínnel, vagyis a felhasználás után láthatatlan lesz. Egyeseket kifejezetten taszítana, ha látszódna a póthaj rögzítés, a kristály keratinnal pedig ez könnyedén megakadályozható. A hajszálakat kíméli, a vendégeknek nem kell aggódniuk a hajuk állapota miatt.

Válassza Ön is a kristály keratint, és garantált az igényes végeredmény a hajhosszabbításkor! Cégünk minőségi, megbízható helyről származó alapanyagokat kínál a munkákhoz, garantáljuk, hogy elégedett lesz a termékünkkel. Az ügyfeleket kiváló ajánlatokkal várjuk, anyagi szempontból is megéri minket választani. Amennyiben bővebb információkra lenne szüksége, keressen minket bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.

Hajhosszabbítás kellékek több technikához is kaphatóak!

hajhosszabbítás kellékeihajhosszabbítás kellékeit ne keresse máshol, vásárolja tőlünk! A termék választékunkban több technikához is talál kelléket.

A hajhosszabbítás több típusát tudjuk megkülönböztetni. Ezeknek a technikáknak mindegyike igénybe vehető, ha egy hajszalonban szeretne dúsítást, illetve hosszabbítást kérni a vendég. A csomózáson kívül még néhány technikából tud válogatni a vendég és eldöntheti, hogy melyik hajhosszabbítás kellék és technika a szimpatikus, melyiket szeretné a saját hajához igénybe venni és melyiket engedheti meg magának.

Egy hajhosszabbítással, hajdúsítással foglalkozó szakembernek az a feladata, hogy a legjobb tudása szerint végezze el a megrendelt szolgáltatást. Az igényes helyszín és a minőségi hajhosszabbítás kellékek is a vendég elégedettségének az előfeltételei. A precíz mikrogyűrűzés vagy hőillesztés a minőségi hajhosszabbítás kellékek hiányában sajnos nem marad tartós és szép sem lesz. A legfontosabb tehát az, hogy minden hiánytalanul meglegyen a tevékenységhez és a vendég elégedett legyen.

A hajhosszabbítás kellékek széles választékát találja meg minden szakember, akinek fontos a jó ár-érték arány és nem szeretne több helyről vásárolni. Az üzlet Budapesten található, itt várjuk szeretettel a vásárlóinkat. Amennyiben Ön nem a közelben él vagy dolgozik, akkor nem kell mást tennie, csak telefonon leadni a rendelését.

Nézze meg a honlapunkon a hajhosszabbítás kellékek választékát és válogasson azokból a termékekből, amik a munkájához nélkülözhetetlenek! Az üzletben forgalmazott hajhosszabbítás kellékek között olyan termékek is megtalálhatóak, mint az eredeti, olasz, kristály keratin, nano gyűrűk, fogók és tressz csatok. A megrendelt termékek gyors kiszállítással érkeznek meg a megadott címre, ennek köszönhetően pedig várakozás nélkül megkapja őket a megrendelő.

Legyen Ön is egyike azoknak a vásárlóknak, akik kiváló minőségű hajhosszabbítás kellékekkel dolgoznak! Jöjjön be személyesen az üzletbe vagy rendeljen telefonon! Minden kérdésben kérje kollégáink segítségét!

Olasz kristály keratin és film keratin kedvező áron!

olasz kristály keratinAz olasz kristály keratint kedvező áron kínáljuk hajhosszabbításhoz! Vásárolja meg kényelmesen, olcsón és online a kellékeket tőlünk!

A hajhosszabbítással foglalkozó szalonok számára nem csupán minőségi póthajakat kínálunk, hanem minden olyan kelléket is forgalmazunk, amit a póthajak felrakásához kell alkalmazni. Forduljon bizalommal az Erika Hajkereskedéshez, ha a legjobb minőségű póthajakkal és hajhosszabbító kellékekkel, anyagokkal szeretne dolgozni! A termék kínálatunkban minden a rendelkezésére áll, hogy az összes típusú hajhosszabbítást professzionális szinten tudja elvégezni a vendégei számára.

A hajhosszabbítás egyik népszerű módszere a hőillesztés. A hőillesztés lényege, hogy a póthaj tincseket az eredeti hajhoz illesztik egy hőillesztő pisztoly és valamilyen, megolvasztható anyag, például keratin segítségével. A keratin olyan anyag, ami a hajban is megtalálható, így teljesen hajbarát megoldásról van szó. A hőillesztés kivitelezéséhez az olasz kristály keratin a legmegfelelőbb. A hajkereskedésünkben is megvásárolható eredeti, kiváló minőségű olasz kristály keratin. Nanogyűrűzéshez és mikrogyűrűzéshez való tincsezéshez is a legideálisabb a kristály keratin.

Az olasz kristály keratin árban is ideális választás, nem csak a minőségét tekintve. A vásárlóinknak lehetősége van személyesen is eljönni a fővárosi üzletünkbe és meggyőződni arról, hogy az általunk forgalmazott olasz kristály keratin olyan, amilyennek mondjuk, közvetlenül a gyártó cégtől vásároljuk!

Az olasz kristály keratin jellemzője, hogy színtelen, ennek köszönhetően mindenféle hajszínhez, hajtípushoz fel lehet használni. (Kapható nálunk sötétre színezett változat is!) A nálunk kapható film keratin is ebből az anyagból készül. Tartós és kényelmes, kicsi rögzítést lehet vele készíteni.